• kate churchill'in yazdigi, yapimciligini ustlendigi ve yonettigi belgesel filmi. nick rosen isimli bir gazeteci yoga egitimlerine katiliyor ki kendisi boyle seylerle hic ilgilenmeyen biri aslinda, zamanla rosen'in gecirdigi fiziksel ve ruhsal evrim film boyunca izleyiciye aktariliyor. filmin slogani: "yoga herkesi degistirebilir". izlemek gerek.

    http://enlightenupthefilm.com/blog/
  • aynı zamanda pokemon beşinci sezon otuz beşinci bölümünün adı.
  • çeşitli önemli yoga gurularını görebileceğiniz, yoganın ne olup olmadığına ilişkin herhangi bir önyargı yaratmayan güzel belgesel.

    alt yazısı rusca olsa da buradan izleyebilirsiniz.
  • olabildigince tarafsiz sekilde yapilmis, kisilerin konusmalarina yorum yapmadan objektif halini koruyabilmis bir yapim.

    bir cok cikarim yapilabilecek olsa da kanimca cogu insanin buyuk aydinlanma ve hayati anlama beklentisinin abuk oldugunu ancak duzenli fiziksel aktivitenin ve her gun kisinin kendisine biraz zaman ayirmasi ile - ki bu illa yoga olmak zorunda degil - benzeri aydinlanmaya ulasilabilinecegini gostermesi en onemli kismi. yapilan aktiviteden cok ulasilmaya calisilan noktanin iyi belirlenmesi ve akabinde bu konuda harekete gecmek hemen her konuda basarinin baslangic noktasi. tabii ermis olmak fikrinin de hemen her kisi icin bambaska anlamlar tasidigini farketmek, ermis kisinin neler hissettigini onceden varsaymak gibi ilginc tartisma konularina da temas etmesi olumlu.
hesabın var mı? giriş yap