• komedi filminde ağlanır mı sorusunun cevabı. evet ağladım amk.

    (bkz: james gandolfini)
  • en çok özlediklerimizden julia louis-dreyfus ve james gandolfini'yi bünyesinde barındıran, romantik komedi kılıklı pek acıklı film. o kadar sade, naif ve gerçek ki hikaye ve karakterler, bir de james abimizi tekrar kanlı canlı görmek de eklenince gözlerden yaşlar süzüldü ister istemez. albert'ın hem evliliğinde, hem kızıyla hem de eva ile olan ilişkisindeki kırgınlıkları benim de içimi burktu gerçekten. yalnız eva'nın hikayesinde kendimden çok şey buldum maalesef. ben de onun gibi kendini korumak pahasına etrafında neler olup bittiğine gözünü kapatanlardanım. benim gibi insanların çoğunlukta olduğunu da biliyorum, kurtulamadığımız, çekip atamadığımız bizi yıpratan hayal kırıklıklarımız bizi buna itiyor. ancak bazen konuşmak gerek, güvenmek, istemek/söylemek/almak gerek. bazen de olayları olduğu gibi kabullenmek gerek. çünkü insanları, olayları ve kavramları konvansiyonel kalıplara sığdırmaya çalışmak, başkalarının hayatını yaşamaya çalışırken debelenip durmak demek.
  • --- spoiler ---

    julia louis dreyfus (eva) abla ile rahmetli james gondolfini abinin oynadığı hoş bir film. o kadar doğal oynadılar ki filmde, bütün süre boyunca sanki sıradan insanların hayatını dikizliyormuşum gibi hissettim kendimi.
    --- spoiler ---
  • 93 dakikalık, 2013 yapımı film.

    "orta yaş" romantik komedisi diye tanımlanması yanlış olmasa da eksik olur. çünkü gerçekten kaliteli, sıcak bir film olmuş, fazlası var. direk olarak bir tür ile sınırlandırmamak lazım. şahsımın tanık olduğunu en "doğal" gelişen aşk başlangıçlarından birine de ev sahipliği yapan yapım; doğal ve nefis oyunculukları ile de göz dolduruyor.

    uzatılmamış, abartılmamış, türü içinde nefis bir film izlemek isteyenler kaçırmamalı.

    8 / 10.

    imdb
  • oyunculukların mükemmel olduğu, yer yer güldüren, eğlenceli bir film. genelde hep gençlerin aşk hikayelerini seyrettiğimiz için midir bilinmez ama bu film bana çok farklı ve doğal gelmişti. pazar sabahı güzel vakit geçirmek için izlenecek filmlerden.
  • james gandolfini'nin son filmi... aslında sadece bu bile filmi izlemek için sebep ama böyle söylemek gerçekten haksızlık olur. zira tony soprano rolüyle esip gürleyen korkutucu bir mafya babasını oynayan gandolfini, bu filmde iç ısıtan gülümsemesiyle hayatın içinden, son derece doğal; adeta mahalledeki güzel abimiz... film, sıkmadan ve klişelere bulaşmadan hikayesini anlatıyor. izleyip de iç geçirip uzaklara bakarak düşünmemek mümkün değil; sımsıcak...
  • izlediğim ennn tatlı filmlerden biri. romantik komedi gibi romantik komedi. film ne zaman başladı ve bitti anlamadım, o kadar akıcı ve sevimli.

    bence bu türde bir film arıyorsanız kesinlikle izleyin.
  • çok güzel film, severim böyle filmleri. bir buçuk saat süresi var bi anda başladı ve bitti. o yaşa geldiğimde o tip bi kadınla evli olmak isterim. esprili kadın sürekli gülüyor, neşe saçıyor sağa sola. bi de hep merak ettiğim bi konunun cevabı oldu bu film. beni ayınlattı demek ki öyle oluyormuş.
  • artık filmler gerçek hayattan daha samimi olmaya başladı. jenerik akıyor ve etrafta filmden kalan iç sıcaklığını sürdürecek bir şey bulmak zor.sevmeyi bilen ellerden çıkmış, kendini özletecek bir film.
  • insana umut veren, iyi hissettiren filmlerden. aşk filmi diye adlandırmak yetersiz kalıyor böyle filmler için. yüksek dozda samimiyet içerir. başka söze gerek yok.
hesabın var mı? giriş yap