• peşin edit : ulan hakikaten komiksiniz ya.. o kadar taraflısınızki inanın en gerizekalı seçmeni bile karşınıza alabilecek düzeyde haber yapıyorsunuz.
    320 bin tl koca istanbulda havai fişek parası harcanmış. zaten bedava da, bir de sanki çok haber değeri varmış gibi sunmanız zaten içler acısı. elbette bu nefret dolu diliniz bir gün son bulacak. mesleğiniz de saygınız yokki..

    ekrem imamoğlu'nun ekmeğine yağ sürmeye devam edin siz..

    ---

    yenikapı'ya hizmet araçlarını çekerek "israf var" diye şov yapmaya kalkan ve sürekli israftan dem vuran chp’li ekrem imamoğlu, yeni yıl kutlamalarına adeta servet harcadı. belediyedeki işçilerin ekmeğiyle oynayan imamoğlu, istanbul boğazı’nda düzenlediği havai fişek kutlamalarına 320 bin tl harcandığını açıkladı.
    ibb'nin yılbaşı gece yarısı istanbul boğazı'nda oldukça görkemli bir şekilde gerçekleştirdiği havai fişek gösterisi, yaklaşık 5 dakika sürdü. bir kesim, boğazın ışıl ışıl güzelliğini havai fişek eşliğinde bütün dünyaya gösterilmesinden oldukça mutlu olurken, bir kesim de 3-5 dakikalık bir gösteri için dünyanın parası harcandığını iddia ederek, "israf eleştirisi yaparken bu israf niye" dedi.

    a haber

    kaynak : https://www.ahaber.com.tr/…unun-maliyeti-belli-oldu
84 entry daha
hesabın var mı? giriş yap