639 entry daha
  • adam geleli birkac ay olmus. bir onceki donem baskani harcamalardan dolayi ibra edilmemis. ama deniyor ki bu harcama limiti islerini cozemeyeceksen yol al git. yahu siz ne bicim salaklarsiniz.

    fikret orman su an baskan olsaydi, eldeki oyuncularin maasi hic odenmezdi. takim lige havluyu coktan atmis olurdu. simdiki durumda ise sampiyon olamayacak bile olsa en azindan mucadelesini surduren bir takim var. hem de bu kadro ile. ve unutmayalim bu kadroyu cebi kurmadi. fikret orman kurdu. transfer edebildigi oyuncular bunlar. belki hasic'in imza parasi icin 2 milyon euro'ya anlasmasaydi simdiki yonetim en azindan onunla ugrasmak durumunda kalmazdi.

    gerekirse 5 sezon sampiyonluga oynamayalim ama su takim once bir temizlensin. 3. degil 13. olalim ama gelecek kurtulsun. 3 ayda gelen cozum beni sevindirmez. 3 ayda gelen cozum yalan bir cozumdur, kandirmacadir. 3 ayda cozum geliyorsa o sorun da gercek degildir zaten. o yuzden salak salak konusmayin da biraz taraftarlik yapin. her mac kaybedilse de o stadi doldurun. her sey sampiyonluk degil.
4789 entry daha
hesabın var mı? giriş yap