152 entry daha
  • 20.maçlar sonunda saflar sıklaştı.

    . anadolu efes 17 galibiyetle ve iki galibiyet farkla lider.

    . real madrid 15 galibiyette, bu hafta efes'i yenmeleri halinde farkı azaltacaklar.

    . maccabi ve cska dördüncülük yarışındayken, barcelona da düşüşe geçince şimdi üçüncülük yarışına dönüştü. üç takım da 14'er galibiyetteler. yeri gelmişken, barcelona için birkaç şey diyelim. sezon başında barcelona transferleri yapınca ''oo kesin şampiyonlar, bu nasıl kadro'' falan yazılmaya başlanmıştı. avrupa basketbolunda öyle olmuyor. doğru örnek, bu sezonki efes veya real madrid. birkaç tane süperstarın olur, çevresinde rol oyuncuları olur, iyi takım böyle kuruluyor avrupa'da. egosu büyük, topla oynayan birçok adam olunca ligi domine edemiyorsun. barcelona'da sorun pesic değil, pesic'in iyi bir koç olduğunu düşünüyorum ama bu oyuncu kadrosu pitino'ya uygun. pesic gibi eski model bir koç, bu kadar oyuncuyla oynayamaz -ki heurtel'in oynamadığı süreçte böyle barcelona. bir de heurtel oynasa, aman aman.

    . panathinaikos 12 galibiyetle altıncı, hem yukarıyla hem aşağıyla iki galibiyet fark var.

    . valencia ve milan 10'ar galibiyetle play-off potasındalar. milano normalde, valencia benim için sürpriz, ilk haftalarda havlu atmasını beklediğim valencia müthiş bir hava yakaladı ve potaya girdi.

    ---------------------------------------
    . kızılyıldız ve khimki 9'ar galibiyetteler. khimki son 12 maçta dokuz kez kaybetmesine rağmen, hala bir galibiyet uzakta... kızılyıldız sakota'yla çıkış yakaladı ve evlerinde baskonia, zalgiris, alba maçlarının ikisini kazanmış olsalardı şu anda yedinci sırada olacaklardı.

    . fenerbahçe-asvel-olympiakos 8'er galibiyetteler. fenerbahçe potansiyel olarak diğerlerinin üzerinde elbette, zamanında form tuttular, sloukas'ın tempo tutması çok önemli. fenerbahçe'nin fikstürüne bakarsak, bundan sonraki yedi maçın beşine net favori olarak çıkacaklar ve muhtemelen üst sıralara tırmanacaklar... olympiakos'un da bu ayki fikstürü kağıt üstünde kolay, bartzokas'ın göreve gelmesiyle birlikte çıkışa geçeceklerini düşünüyorum, play-off yarışı daha da kızışacak bu gidişle...

    --------------------------------------
    . kalan beş takımın ise pek şansı yok, ciddi görüntüleri de yok, renk katmaya devam edecekler.
52 entry daha
hesabın var mı? giriş yap