5 entry daha
  • tanım : son gelinen durumu kaba hatlarıyla sunan bilgilendirme.

    şimdi ben de muhalifim flan ama bazen muhaliflik yapıyım derken gerizekalı olduğunu belirten arkadaşların mevcudiyetini görmemi sağlayan bir diğer başlıka yine birlikteyiz.

    şimdi x şuradan, y buradan, z de oradan geliyorsa bunun nesi dendiğinde komik oluyorsunuz. dünyadaki hangi araba üreticisi bütün kullandığı malzemeleri kendisi üretiyor sanki. buyrun kontrol edin

    tesla'nın kornası türkiye'den gidiyor diye şimdi tesla'nın milliyetine zarar mı geliyor. adam bakmış etmiş en iyisi ve en uygun fiyatlısı nerede bulmuş, sonra da onu üretimine almış. önemli olan doğru parçaları kullanıp sorunsuz aracı yollara sürmek. bunu başarınca yurt dışına giden paralar elbet satışlarla geri döner.

    bugune kadar konu ile ilgili en ufak bir arge yapmamış bir ülke olarak acaba beklentiniz nedir? 2 yılda her şeyin yerli olması mı? siyasi kısmını bir kenara bırakırsak birileri en azından bir başlangıç yapıyor ve bu büyük bir adımdır. uzun soluklu bir zamanda yavaş yavaş gereken yatırım yapılırsa araçta kullanılan malzemelerin milli olması da sağlanacaktır.

    sırf boş muhalefet olsun diye laf atınca şu ortamlarda çomar dediğiniz tiplerden farkınız kalmıyor.

    haliyle bir edit : şu yazdıklarımı nedense sindiremeyip akp'li çomar gibi küfür edenden tutalım, düzgünce yanıldığımı söyleyene kadar çeşitli yazarlar mesaj atınca tek bir şey daha yazıp örnek vermek istedim.

    romalılar, lidyalılar, sevgili yazarlar önemli olan markanın milli oluşudur. doğru bir strateji ile markayı milli yaptıktan sonra her şeyin milli olması kısmı da zamanla gelir. siz akp'nin yaptığı propogandaya aldanmayıp bu işi destekleyin. üç gün sonra rte o baştaki koltukta olmadığında bu markayı desteklemeye kalkarsanız kendinizle çelişmiş olursunuz.

    örnek vermek gerekirse sizin tuttuğunuz takım tamamı yabancı oyuncularla şampiyonlar ligi şampiyonu, euroleague şampiyonu ya da lig şampiyonu olsa sevinmeyecek misiniz? tuttuğunuz takım 11 yabancı ile avrupa maçına çıkınca sizde değişen bir şey mi oluyor? bence olmuyor çünkü önemli olan markadır. oyuncunun giydiği forma markası ya da oyuncunun pasaportu önemli değildir.
112 entry daha
hesabın var mı? giriş yap