123 entry daha
  • geçen seneki yunan kayırabilmek için format değiştirme rezilliğinden sonra bekliyoruz bakalım. ne kadar geçen seneden sonra bir daha bulaşmayacağım desem de yeni ve tanımadığımız yarışmacılardan oluşan bir takım olması ile bir şansı hak ediyor.

    bir kişi hariç tüm takımın yeni olması risk gibi olsa da bence doğru seçim. kim bilir ne hidden gem ler çıkacak içlerinden bir sonraki survivorlar ve all starlar için. hem her sene eskilerden yarışmacılar gelince belirli bir süre sonra sıkıyor aynı kişiler. biraz ara verip özlettirmek lazım.

    survivor ekşi sözlük entelijansına yabancı olsa da dizi izler gibi izleniyor. zevkli oluyor. al biranı kavrulmuş mısırını veya çayını her ne ise. oh mis. hatta yabancı survivorlardan bizimki kat be kat iyi kanımca. ecnebilerinki çok tiyatral ve kör gözün parmağı oluyor. ama bizdeki ünlüler-gönüllüler vs gibi onlarda daha değişik formatlar olabiliyor. bir ara survivor second chance vardı. son 5-10 sene survivor da ilk iki hafta elenenlerden(ve galiba sakatlanıp diskalifiye olanlardan) oluşuyordu yanlış hatırlamıyorsam. bizde böyle bir şey tutar mı bilemiyorum. ama düşünsenize sallıyorum 2015 survivor da ilk hafta elenmişsiniz sonra bu formatta şampiyon oluyorsunuz. bundan iyi drama çıkar. bizim millet de dramaya bayılır.

    neyse. survivor, yeni bir memeli türü keşfetmeyecekseniz, akşamları hayatın anlamını bulma çalışmalarınız yoksa her tür pislik atmaya rağmen iyidir güzeldir, kafa dağıtır efendim.
20427 entry daha
hesabın var mı? giriş yap