463 entry daha
  • şehit cenazeleri üzerine çektiği tiktok videosuyla dikkat çeken kişiyle ilgili paylaşımı üzerine o kişinin bulunduğuyla ilgili yaptığı paylaşım takipçileri tarafından bu dayak olayının kurgu olabileceği yönünde tweetler atılmış.

    bu tweetlerden birinde “askerlere hakaret eden kişinin dövüldüğü kurgu videoyu dolandırıcı ruling, intikamcoin adlı hesaptan alıntılıyor. alıntı yaptığı hesap ise (kendi hesabı muhtemelen) bu kurgu harekete bağış yapan olur belki diye bitcoin hesabı paylaşılıyor. dolandırmaya doymadı” ifadelerini içeren başka bir paylaşımın ekran alıntısını alarak yanıt vermiş, ruling de bu cevabın ekran alıntısını alıp “oğlum, nasıl paranoyaksınız” ifadesi ile bir paylaşım, “kendini dövdürecek kadar da kurgu yaptıysa zaten hasta bu” ifadesi ile başka bir paylaşım yapmış.

    bahsi geçen olayı paylaşan hesabın
    - o kişiyi dövdüğünü içeren; videolu tweet’i, tweet’teki video
    - dövdüğüne inanmayanlar için paylaştığı; tweet’i, tweet’teki fotoğraf
    - gene dövdüğüne inanmayanlar için paylaştığı; videolu tweet’i, tweet’teki video

    kurguyu dile getiren paylaşımın sahibi “dolandırıcı, yüzsüz ruling, salim çamurdan ve fatih gümüş. bu hafta, dolandırdığınız insanlarla yüz yüze buluştum, görüştüm. olayı soğutmadan bir bir yediğiniz haltları aktaracağım. ruling, mağdurları ve dolandırıcıları ile youtube videosu(na ne dersiniz)?” şeklinde anketli bir tweet atmış.
46 entry daha
hesabın var mı? giriş yap