3 entry daha
  • rezalet falan değildir. tamamen krediyi alan tüketicinin iş bilmezliğidir.

    öncelikle satın alınmamış eve eşyaları yerleştirmek enteresanmış. dünya'nın bin türlü hali var, bir sebeple o evi son anda alamayabilirsin, bu ne aceledir arkadaş? yalnız koca yürekli müteahhit de kral adammış, muhtemelen sadece kapora alarak: "gelin evime yerleşin" demiş. ya da işler bayağı kesat, evi soran yok, alan yok, bu abuk teklifi kabul etmeye mecbur kalmış.

    her neyse... evde eşya görünce eksperin kafasının karışması ve kendisini güvenceye almak adına rapora: "bu evde oturan var, ev kullanılıyor" yazması gayet doğal... eğer sadece tapudaki (kağıt üstündeki) bilgiye göre işlem yapılacak olsaydı eksperin eve gelmesine, yerinde tespit yapmasına gerek kalmazdı. eksperin orada olma amacı böyle şeyleri tespit etmek zaten... yani adam sadece işini yapmış.

    ee hadi bunlar oldu... kredi işlemini iptal edip, eşyaları evden çekip, başka bir kamu bankasından kredi işlemini tekrar başlatmak mümkün diye düşünüyorum... ama yok, olmaz... o eşyalar illa ki o evde kalacak, ekşi sözlük'e başlık açılarak sorun çözülecek... mi acaba???
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap