606 entry daha
  • anında uyuyabilen insan > hulk >batman>15 dakikada uyuyan insan>kaptan amariga.

    kesinlikle bir süper güç, doğa üstü bir yetenek. eski sevgilim kafası daha yastığa değmeden, havadayken uyurdu. öyle gıcık olurdum ki anlatamam, köpeğini tutup kafasına vurasım gelirdi. çok kıskanırdım.

    dertle tasayla alakası da yok anasını satiim. bülent diye bi tanıdığım var. adam borçlarını ödese ülkede piyasa canlanır, nakit döner öyle düşün. bizim şirketi de çarptı yavşak, neyse o ayrı konu. lan bunun ofisinde oturuyoruz bi gün, ''ben bi 15 dakika kestireyim hacı'' dedi. kaykıldı koltuğunda, ben nooluyo lan diyemeden horlamaya başladı yavşak. ciddi ciddi uyudu herif. ''ben böyleyim abi, zırt diye uyurum'' diyo.

    ben de yatakta daha olmamış olayın tartışmasını yapıyorum. ben böyle yaparmışım, o böyle dermiş, ben de şöyle dermişim, oooooo kapağa bak. ya öyle demezse, şöyle derse, ben de böyle derim ki, oooooffffff yine koyduk. peki ya şöyle derssssaat olmuş 00:40.

    taksi durağı niye yukarıdaki duraktan araba getiriyo lan acaba, hayır burada hazır var. çok saçma. semiramis pekkan dışında semiramis var mıdır la, kesin vardır. nüfus idaresi sitesinden bakılır ona aslında. herkes boştur diye oralara mı koşuyomuş yaa, öyle bir haber vardı sanki. olm korona da ne biçim lan di mi? valla lan, inanılır gibi değil... 02:17

    (bkz: yatakta kendi kendine düşünürken lafın lafı açması)

    böyle bir yeteneğiniz varsa şükredin ve bana gözükmeyin lütfen.
331 entry daha
hesabın var mı? giriş yap