10 entry daha
  • öncelikle ''uzaydan insan tohumları geliyor, ayy ne saçma'' gibilerinden düşünceleri olanlar hiç başlamasınlar bu filme. bilimkurgu yerine gidip romantik komedi filan seyretsinler..
    filmin 56 yılına ait olanını seyrettim ve gayette basarılı buldum. özellikle bu yıllara hatta daha da eskilere ait bilimkurgu ya da korku turundeki filmler, çok daha yaratıcı geliyor bana. tabi günümüze göre düşününce konularının pek bir ilginçliği kalmıyor ama yine de seyretmesi keyifli..
    invasion of the body snatchers' a gelecek olursak;
    doğal olarak olay amerika'da küççük bir kasabada geçiyor. galiba uzaydan bakıldığında en dikkat çeken yer amerika, çin seddi falan palavra. neysee kasabaya geri dönelim. zamanla buradaki insanlar yakınlarının garip davranışlar göstermeye basladığından şikayetçi oluyorlar. günler geçtikçe ornekler çogalıyor.. doktor miles bi de yavuklusu bu konuyu arastırdıkça, insanların farklılaşmasının nedenlerinin uzaylılar olduğunu anlıyorlar ve olaylar gelişiyor..

    --- spoiler ---
    filmin başında ''ben deli değilim değilim uleynn..'' diye bagıran ve kasabada basına gelenleri anlatan doktor miles' e, filmin sonunda hikaye bitince geri dönüyoruz. tabi çevresindeki doktorlar onu pek siklemiyor, delirdiğini düşünüyor. aslında film burda bitiyormuş ama yapım sirketi, tohumların kokunu kurutup ülkeyi kurtarmak adına en sondaki yardım gönderme sahnesini eklemiş.
    --- spoiler ---
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap