168 entry daha
  • annem
    test yarın yapılacak. şu an hastanede yatıyor. doktor akciğer tomografisine bakarak kesin dedi. ateş yoktu, öksürük yoktu. titremesi ve eklem ağrıları için gitmiştik. çok üzgünüm.

    edit: mesaj atan herkese çok teşekkür ederim. cevap yazamadıklarımdan özür dilerim. annemin tomografisine aynı hastanede başka bir doktor daha baktı. o da covid-19 tanısını onayladı. test yapıldı bugün, sonucu bekliyoruz. biz eldivenle, maskeyle herkesten uzak duruyoruz. test sonucuna göre biz de ev karantinasına alınacağız sanırım. annemin ateşi yoktu, öksürüğü yoktu. günlerdir dışarı çıkmadı. lütfen dikkatli olun. ailenize, kendinize iyi bakın.

    edit-2: mesaj atanlara, soranlara tekrar teşekkür ederim. belki birilerinin işine yarar diye yazıyorum. annem en son 2 hafta önce kulağı çok ağrıdığı için bir devlet hastanesine gitmiş. oradan virüs kapmış olabileceğini düşünüyoruz. sonra evden çıkmadı. belki de biz ona taşıdık. gerçekten nasıl olduğunu anlayamadık. test daha çıkmadı ancak beş farklı doktor baktı ve akciğer tomografisine göre teşhis koydu. bu arada test negatif gelse bile annemin covid tedavisi devam edecekmiş. negatif de çıksa covid anneniz, dediler yani. 2 gündür hastanedeyiz ve her yer covid hastası. her gelene covid teşhisi konuyor. lütfen mecburiyetiniz yoksa ekmek almaya bile çıkmayın. korkunç gerçekten. annemle görüntülü konuştuk bugün. dünden daha iyi görünüyordu. umutluyum. bana umut veren, dua eden herkese teşekkürler.

    edit-3: yeniden merhaba. annemin testi, dördüncü günde sonuçlandı ve negatif çıktı. daha önce doktor tarafından test sonucunun önemsiz olduğu söylendiği için çok bir şey değişmedi bizim için. ama anneme moral oldu. psikolojisi çok kötüydü. kardeşim ve ben de aile hekimi hemşiresi tarafından arandık. günlük olarak durumumuz soruluyor. bende sırt ağrısı vardı, nefes darlığı ve öksürük de başladı. hakkımızda hayırlısı.

    edit-4: bugün 8. gün ve annemi çıkardık. evde dinlenerek devam edebileceğini söylediler. epikriz raporunun bir kopyası verildi. “sağlık bakanlığı covid 19 rehberi taburculuk ve izolasyon kuralları önerileriyle taburculuğu uygundur.” şeklinde not düşülmüş. annemin genel durumu iyi. biraz öksürüğü var. evin bir odasını ona ayırdık. orada izole kalacak. hijyene maksimum dikkat ediyoruz. doktorun dediğine göre hastaneden bu şekilde çıkıp da geri dönen olmamış. bunun dışında bizde sıkıntı yok. ben yoğun sırt ağrısı ve arada nefes darlığı yaşıyorum ama dayanamayacak gibi değil. hepimiz beslenmemize dikkat ediyoruz.

    mesaj atan, soran, iyi dileklerde bulunan herkese bir kez daha teşekkür ederim. umarım en az zararla bugünleri atlatırız.
1074 entry daha
hesabın var mı? giriş yap