3013 entry daha
  • saul goodman'ın eş(leri) ile ilgili breaking bad'de söylediği şey, "throwaway line." yani breaking bad döneminde öylesine yazılmış bir şey.

    breaking bad üçüncü sezon dördüncü bölümde *saul, walt'a aynen şöyle bir cümle kuruyor: "ı caught my second wife screwing my stepdad. ok? ıt’s a cruel world, walt. grow up." - "ikinci eşimi, üvey babamla yatarken yakaladım. tamam mı? gaddar bir dünyadayız walt, büyü artık."

    insanların bu repliği, breaking bad'deki saul goodman'ın söylediğini anlaması gerekiyor. breaking bad'deki saul goodman şu an better call saul'da izlediğimiz gibi bir adam değil. better call saul'da (şimdilik) hâlâ bir ahlâk anlayışı var bu adamın. breaking bad'de öyle bir şey yok.

    bu replik de tamamen walt'ı teselli etmek için uydurduğu bir yalan. skyler, ted ile yattıktan sonra oluyor bunlar. tabii ki bu, kim'le evlenmeyecekleri anlamına gelmiyor. evlenebilirler. ama bu evliliği breaking bad'de geçen repliğe dayandırmak saçma olur.

    benim şahsi görüşüm kim'in saul ile aslında bağı koparmayacağı, breaking bad döneminde de sürekli iletişim hâlinde olacağı yönünde. saul goodman'ın özel hayatını bb'de hiç görmedik çünkü. kim arka planda yardımcı oluyor olabilir.

    çok mantıklı gördüğüm bir başka teori ise, kim'in (bence bu nacho da olabilir) çok büyük bir olaya karışacağı ve ortadan yok olmak için süpürge hizmetlerini kullanacağı. saul'un da breaking bad'de süpürge hizmetini bu yüzden bildiği söyleniyor. göreceğiz.
5349 entry daha
hesabın var mı? giriş yap