123 entry daha
  • ptt'nin yapamayacağı açıktı. ptt dediğin kurumun böyle bir gücü yok. türkiye'deki her evi her gün kapı kapı dolaşıp imza ile bu işleri halledebilecek bir kurum değil ptt.

    lakin eczaneler de bu olayla felç olabilir. herkesten kimlik al, sisteme gir, kontrol et maske ver.

    e bunları yaparken eczane normal insanlara nasıl hizmet verecek? manyak mısınız abicim siz? şu inadınızdan vazgeçsenize. yerel yönetimlere versenize şu işi artık. bak anakent belediyeleri demiyorum, yerel belediyeler. şişli'ye şişli belediye'si dağıtsın, bağcılar'a bağcılar. adamların bunun için tonla ekipleri var.

    eczane'yi tamamen devre dışı bırakacaksınız, inatla insanları evinden çıkarmaya, yayılımı artırmaya çalışıyorsunuz sanki, önce yardımları ptt'ye verdiniz millet yığıldı, şimdi maskeyi eczaneye. bedava şeyleri sokaktaki çük kadar alanlardan dağıtmayı bırakın. ptt örneğinden ders alın bari. bedava deyip herkesi eczaneye yığacaksınız, sonra basına yansıyınca tıpkı ptt gibi, bunu da kaldıracaksınız. olan yine oraya giden hastanın bulaştıracağı sağlıklı kişilere olacak. aklınızca sosyal mesafe korunacak değil mi?
112 entry daha
hesabın var mı? giriş yap