13 entry daha
  • 4 subat 2007 pentagram istanbul konseri sırasında yine hortlayan ve kanımca, sapla samanın karıştırılmasının son raddesini animsatan slogan.

    popçu'dan kasıt nedir merak etmekteyim.

    popüler demek istiyor olamazlar, zira bu kadar senedir konser işindeyim, bostanci gösteri merkezi'ni bu kadar kalabalık çok az gördüm. yani oldukça popüler bir grup var sahnede.

    pop müzik olarak tabir edilen tarzın icracılarını veya dinleyicilerini kast ediyor olabilirler. ama bu da saçma zira yine orada kenan doğulu veya rober hatemo tişortlü kimseyi görmedim. olsa bile, adamın dışarı çıkıp çıkmayacağı sana mı kalmış, bırak dinlesin müziği. rock kardeşlik barış içeren bir felsefeye sahip değil midir?

    sahneye davet edilen, pentagram'dan ayrılıp kendi seçtiği yolda başka bir tarz müzik yapan ogün sanlısoy'a diyor olabilirler ama bu da bir garip, çünkü ogün ne pentagram kadar popüler olmuştur ne de pop müzik kulvarında seyretmektedir. kaldı ki; sana ne, adam ister orda durur ister evinde oturur.

    bu tepki muzikten para kazanmaya karşı gelişmiş olabilir mi diye düşünüyorum, ama ondan da emin olamıyorum. zira müzisyenler para kazanamazsa icra da yapamazlar, bu sefer hiç konser izleyemezler.

    sanırım beni tanıdılar ve bana bağırıyorlardı..

    neyse ucuz atlatmışım..
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap