244 entry daha
  • türkiye'nin nepal'i.

    bir çok doğa sporunu yapabileceğiniz, türkiye'nin nadide şehirlerinden biridir.

    samimi söylüyorum erzincan türkiye'deki çok özel illerden birisi. özellikle de doğayı seven ve sıkı bir outdoorcu iseniz bu şehir tam size göre.
    yapı olarak bir çok extreme ve outdoor sporlara uygundur. coğrafi yapısı enfestir. dağ yapıları genelde sarp kayalıktır. halk tabiri ile etrafı dağlık ortası bağlıktır.

    toprak kokusunu bilmeyen, doğada vakit geçirmemiş, hayatında odun isi kokusu bile duymamış yani yaşamı tatmamış göt evlatlarına dert olmuş bu şehir entrylerde gördüğüm kadarı ile.. gereksiz bir ilmiş. lan yavşak, senin çıktığın yerin ne gerekliliği varmış bir de hele?

    şu illeri kendi sikik espri dünyanızda yarattığınız popülariteye göre değerlendiriyorsunuz ya... gidip görün oğlum. yozgat'ı da görün, adıyaman'ı da görün, artvin'i de, kars'ı da.

    trene binip bu topraklardan geçerken "oaaabi ya çook iyiii yaaa" deyip, mal mal fotoğraflarınızı sosyal medyada paylaşırken hiç kötü değil dimi?

    o dönerini beğenmeyen pezevenk de benimkini yesin aq. senin ağzın yamuksa şehrin suçu ne it. buğday meydanındaki lokantalarda yapılan döneri bile istanbul'da en kral yerde yiyemezsin.

    not: erzincan'lı değilim ama gezi, outdoor ve snowboard için bir çok kez ziyaret ettim kendisini.
111 entry daha
hesabın var mı? giriş yap