103 entry daha
  • kolajen konusunda yorum yapmayan fikri olmayan kalmamistir.

    hekim olmam ve kozmetige olan ilgim sebebiyle 2 kelime etmeden gecmeyeyim dedim.

    1. kolajen pahalidir, cünkü bu kadar büyük bi proteini minicik tüplere sigdirmak cok pahali bi teknoloji. o yüzden ucuz ürün aramayin bence. sadece ecza depolari websitelerinde eczanelere göre daha ucuza satiyorlar cünkü araya eczane transport masrafi girmiyor vs.

    2.kullandiginiz kolajen hidrolize olmus olmali yani barsaktan emilebilir olmali. lütfen alirken eczaciniza veya doktorunuza danisin.

    3.günde 10 gramin altinda kolajen takviyesi pek ise yaramiyor. vucudunuzda depo düzeye ulasabilmeniz ve verim almaniz icin bu miktarda kullanilmasi sart.

    4.balik veya sigir kolajen arasinda fark yok

    5.kolajeni c vitamini ile birlikte kullanirsaniz emilimini arttirirsiniz.

    6.kolajeni 3 ay düzenli kullanmanizi öneririm, vucutta maksimum düzeye 3 ayda ulasirsiniz. devaminda idame dozda yani hafta 1 ya da 2 alarak bi 3 ay daha devam edin. sonra bir 3 ay daha hergün alin. sonra tekrar mola. ama elbette beklenmeyen yan etkiler olusursa daha uzunnara verin.

    bu konuda ve anti aging ile ilgili bilgi alabileceginiz söyle bisi var

    kolajen, hyaluronik asit, c vitamini, biotin ve melatonin hakkinda

    son edit: kolajen takviyesi dogal yoldan yapayim, bu eczanelere ilac sirketlerine para yedirmeyeyim diyorsaniz da günde en az 15 ila 20 tabak kelle paca corbasi icmeniz gerekir bu da imkansiz :) maalesef 500 yil öncesi gibi bir yasam yok. organik ürün neredeyse hic bulamiyoruz. takviyesiz hayatta kalamadigimiz bir dönemdeyiz. bunu kabul etmek lazim. dogal yol dedigimiz de ne kadar dogal bunu da tartismak gerek.
184 entry daha
hesabın var mı? giriş yap