8 entry daha
  • son günlerin en gaz sıfatı. mail kutuma gelen on mailden birinde kesin bu tip seminerlerin düzenlendigi dair haberler alıyorum. işte bir örnek;
    --- spoiler ---

    değişen yüzyılın gülen yüzlerinden biri olmak ister misin?
    içindeki lideri dışarı çıkar!(nereme kaçtıysa şu liderlik ruhu yıllardır bulamdım. töbe töbe)
    x kişisi 'liderlik' konusuyla ilgili bilmek istediğin her şeyi sana anlatıyor.

    veseire

    vesaire

    katılım ücreti 200 ytl.

    --- spoiler ---

    ultra motive edici oluyor genelde bu tip mailler. okuyorsun egon büyüyor, okuyorsun karizman artıyor. en sonada çakıyor fiyatı. 'eee olacak o kadar!' diyorsun sende. adamlar yapmış!
    aynaya bile başka bakıyor insan. 'ne cevhermişimde yıllarca işlenmeyi beklemişim.' diye. neyse bi şevkle katılıyorsun seminere sonunda rulo şeklinde sertifika veriyorlar eline. yazıyor altında 'süper lider, mükemmel insan, acayip kurtarıcı' falan filan. bizde yiyoruz anasını satayım. doldurduğumuz cvlerin aktivite kısmının en üst kısmında bulunuyor bu seminerler. adam personel arıyor, lider başvuruyor hey yavrum. sanki senden önce cengiz hanı kapının önüne koydu. ey yurdum insanı yeme bunları.
    hepimiz takım çalışmasına uyumlu, anında karar alan, fırsatları değerlendiren muazzam insanlarız. eskiler demiş 'sen aga, ben aga bu koyunlara kim baka demi'. ne laf ettim lan kesin var bu zıkkımdan bende de ama nereme kaçmış bir türlü bulamadım.
102 entry daha
hesabın var mı? giriş yap