34 entry daha
  • özellikle haftasonları konservatuvarlıların buluşma mekanı kıvamına gelen, bu durumdan mütevellit herkesin enstrumanını kapmasıyla enteresan bi hale dönüşen, hatta aralarından birinin doğumgünü olduğunda içi içine sığmayan sanatçı tayfanın sahneye çıkarak pek hoş performanslara imza attığı sabahlara kadar açık eski anıları ayaklandırma mekanı. bu arada trombon üstadı hakan çimenot'un da bundan böyle işletmesini yürüteceği gelen taze bilgiler arasındadır.

    nahoş edit : dün gece yaşanan bir servis personeli vakası, hizmet anlayışına kötü kokular serpmiştir. böylesi sanatın ve sanatçının yanıbaşında yer alan bir mekanın, müzik yapmaya gelen bir müzisyenden * müzik parası almaya kalkışması, ona rağmen erdeminden itiraz etmeyen müzisyeni kaldırıp bara geçirmeye çalışması ve hatta daha da kötüsü yerine başka müşteriyi oturtma çabası da ticari zihniyetin bozulmaya yüz tutmuş çürük kokusundan başka bir şey değildir. gene de bu kurgudaki asıl potluk sanatını icra etmeye giden bir insana pelüş muamelesi yapanda değil. bu insanlara muamelelerini yapacak ortamı ve yetkiyi bırakmaktadır. onları alemin kralı, ortamın ayarcıbaşısı yapandadır. haddimiz olmadan burnumuzu soktuğumuz idari işlerden ışık hızıyla sıyrılıyor ve böyle şeylerin tekrar yaşanmamasını diliyoruz.

    oraya insanları getirten ayakları kaçırmamalı ki, bir çift ayak sesine dahi muhtaç biiiiir sürü mekandan biri olmamalı...
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap