4758 entry daha
  • kardeşim siz hayattaki misyonunuzu "saçmalayarak insanların sinirlerini tepesine çıkarmak" şeklinde mi belirlediniz? hayır bir de konu hassas yani, insan böyle bodoslama saçmalar mı avradını sikeyim, bari biraz düşünseydin yazmadan önce ben ne diyorum diye.

    neymiş, eşleşme alamayanlar kendine bakacakmış, insanlara seks odaklı yaklaşıyorlarmış. ulan geri zekalı, eşleşmeden önce karşındaki kişi insanlara nasıl yaklaştığını ve yaklaşacağını biliyor mu? insanlara nasıl yaklaştığının eşleşip eşleşmemekle ne alakası var? bu uygulamadaki erkeklerin çoğu doğru düzgün eşleşme alamıyor bir kısmı da neredeyse hiç eşleşme alamıyor çünkü kadınlar açgözlü. çünkü talep çok, arz az, ayrıca ilişkiye girmek kadın için riskli çünkü adı orospuya çıkan taraf kadın, olay sekse gelse hamile kalma ihtimali olan da kadın, erkekler de bu kadınların işlerini hiç kolaylaştırmıyor, dolayısıyla kadınlar da madem bu kadar risk altına giriyorum ve peşimde bu kadar fazla insan var, ben de am sahibi olmanın avantajını kalburüstü kişilerle ilişki kurmak için kullanırım diye düşünüyor sezgisel olarak ve sıradan erkeği sağa çekmiyor. bunun sikiş istemekle, yaklaşımla, bilmem neyle zerre kadar alakası yok.

    ikinci husus: insanların eşleştiği kişiler tarafından insan muamelesi görmemesi de yaklaşımlarının değil kadınların açgözlülüğünün sonucu. buradaki kadınların çoğu erkeği sağa çekmeyi bir lütuf olarak görüyor, eşleştikten sonra da erkeğin seçmelere katılmış gibi davranıp kendini beğendirmesini bekliyor. kafasına göre mesaj yazmıyor, yazılan mesaja cevap vermiyor, insan gibi selam veren kişiyi ilgi çekici bulmuyor, izleyiciyi eğlendirmesi beklenen bir sirk şebeği gibi davranarak ona layık olduğunuzu göstermenizi bekliyor, çünkü seçeneği bol; o yüzden size insan muamelesi yapmaya ihtiyacı yok, elinde değerli bir ürün var ve alıcı bulmaması imkansız. yeterince şebek değilsen seni silip yerine yeterince şebekleşebilen birini bulması bir kaydırmaya bakıyor.

    üçüncü husus: erkeğe neden kadına kendini özel hissettirme görevi biçiyorsun da kadının erkeğe kendini özel hissettirmesi gerekmiyor? bu amına koyduğumun modern dünyasının bütün medeni ülkelerinde çağa ayak uydurabilmiş medeni insanlardan kadın erkek eşitliğini kabul etmesi beklenmiyor mu? kadınlar eşitlik istiyoruz diye yaygara koparacak, bütün devletler kadın erkek eşitliğini sağlamaya çalışan politikalar benimseyecek, pozitif ayrımcılık uygulamaları gırla gidecek, sonra konu ilişkilere geldiğinde erkek kadını özel hissettirecek, yok ya, yarrağıma bak hele? erkeğe durduk yerde ekstradan yük yüklüyorsan burada sorun erkekte değildir kardeşim, sendedir. sen kendine bakacaksın, o değil.

    "o zaman ben nasıl eşleşme alıyorum?" öncelikle param yok ama eşleşme alıyorum diyen dümdüz yalan söylüyor. tinder'da sosyoekonomik olarak toplumun altta kalan kesimine mensup olup da düzenli olarak eşleşme alma ihtimaliniz sıfır değilse de sıfıra fazlasıyla yakın, çünkü tinder'da eşleşme alabilmen için tipine, saçına sakalına, üstüne başına dikkat etmen ve fiziksel olarak belirli bir düzeyde bakımlıl ve özenilmiş dış görünüşü sağlayabilmen gerekiyor. bunun yanında genetik olarak da tipinin düzgün olması lazım. ayrıca fotojenik olman ve suratına samimiyetsiz yavşak bir sırıtış yerleştirmek konusunda başarılı olman gerekiyor. bir de üstüne sosyal/gezici bir insan olup şekilli şüküllü ortamlarda pozlar verebiliyorsan işte o zaman eşleşme almada sıkıntı çekmiyorsun (ki bu da sosyoekonomik durumla yakından alakalı).

    kadınlar da işte biraz makyaj yapıp ayna karşısında selfi çekiyor, sabahına sayısı ekrana sığmayacak kadar beğeni hazır. sonra siktiğimin salağının biri gelsin burada sorunu kendinizde arayın falan desin. gerçi eşleşme alamayan erkek tayfanın sorunu biraz kendisinde de araması gerekiyor hakikaten ama bulacağı cevabın ne olduğunu feci derecede ıskalamamak da önemli. kısaca özetlersek, kadın için sikişin risklerini ve sağladığı çıkarı ortadan kaldırmazsanız kadının sikişten kaçınmasının ve sikişi yalnızca kalburüstü kesime çıkar karşılığı sunduğu bir ödül gibi görmesinin önüne geçemezsiniz. onu da daha somut bir şekilde ifade etmek gerekirse 1) sikişen kadına kaşar, orospu dememeniz gerekiyor çünkü siz bunu dediğiniz zaman kadın da "madem orospu oluyorum bari yediğim yarrağa değsin" diye düşünüp sıradan insana vermiyor veya verene kadar deli gibi uğraştırıyor. 2) kendi aranızda kadınlar için rekabet etmeyi de bırakmanız gerekiyor. sen daha güzel kadını elde edebilmek için daha çok paraya sahip olmaya çalıştıkça kadın da kendini elde edebilecek en varlıklı yatırımcıyı bulmaya çalışıyor. bunları halledin, sorun da tatlılıkla çözülsün.
1890 entry daha
hesabın var mı? giriş yap