12480 entry daha
  • -yunus emre yaşça büyüklerine abi deyince yalaka, cemal can abi deyince saygılı olur.

    -yunus emre yaşça büyüklerine ismiyle hitap edince saygısız, cemal can ise modern olur.

    -yunus emre sayı alamayınca looser, cemal can gününde değildir derler.

    -yunus emre'nin performansı artması şanstan dolayıdır, cemal can'ın performansı artarsa yeteneklidir.

    -yunus emre dövüş konusunda iyi olmasına rağmen fiziki tehdit etmeyince ezik; cemal can dövüşle ilgilisiz diye kaba saba değil, kibar bir beyefendi olur. üzerine sms'ine güvenerek yunus emre'ye diss atar. diss attığı tek yer de burasıdır.

    -yunus emre gibiler sevdiği kıza şiir yazarken bukowski'den, edgar allen poe'dan alıntı yapmasına rağmen sevilmez; cemal can gibiler düz yazıyı akrostiş şiir haline çevirip ilgi odağı olur.

    -yunus emre gibiler sevdiği kızın arkasından hakaret edenlerle kavga eder ve kavga ettiği için suçlu olur, cemal can gibiler bir şey yapmayınca sakin kalabiliyor olur.

    -yunus emre gibiler mahallenin yakışıklısı olmasına rağmen doğruyu söylediği için kızlar tarafından sevilmez, cemal can gibiler kızların etrafında çanta niyetine gezerler.

    -yunus emre gibiler yalnız kalma pahasına bildiklerinden şaşmaz, cemal can gibiler herkesle arasının iyi olması için elinden geleni yapar.

    -yunus emre gibiler yetiştirilme tarzından dolayı duygularını öylesine içine atmıştır ki göz yaşı akıtamaz ama içleri kan ağlar, cemal can gibiler ağlayınca duygusal olur.

    -yunus emre gibiler mahallenin sert abisi değildir, sevdikleriyle vakit geçiren ve çevresini varlığıyla koruyan arkadaş modelidir; cemal can gibiler ise kafelerden çıkmayan, her gördüğü yerde story atan tiptir.

    -yunus emre ameliyatlamaya devam ettiğinde programa renk katsın diye rakibini kızdırır, cemal can bu duruma küser.

    -yunus emre ameliyat etmez, ameliyatlar.

    -cemal can instagram'dır, yunus emre ekşi sözlüktür. te he he heeeey yürü be ameliyat reis xd.

    edit: dna yapılanmasını çözerken, ek iş olarak atom ayırırken tv’de şans eseri survivor’ı izleyip yunus emre’yi sevenler favlayın xd.
8070 entry daha
hesabın var mı? giriş yap