• en üst edit;
    yandaşa peşkeş çekilen ihale foyası ortaya çıkınca biz özel! dikim maske alıyoruz diyen ibb’nin sözde! özel dikim maskeleri ortaya çıkmış.

    üst edit; fazilet durağında 47 kişi bindi diyen ama dediği yalan çıkan ibb sözcüsü ilgili maskelerin maliyetlerini yazmak yerine yine insanlara troll, gayri ahlaki falan diyerek duygusal açıklamalarda bulunmuş ama twitter’da ömer turan dahi bu olaya isyan etmiş. gerisini siz hesap edin artık.

    üst edit 2; malum güruh kendi partilerine ve kendilerini kucaklayan başkanlarına tek kelime etmeyerek asıl meselenin hak, adalet olmadığını yani kendi oy verdikleri kişiler yolsuzluk yapınca gayette görmezden gelerek ya da dalga geçerek asıl meselenin ne olduğunu zımnen belli ediyorlar.

    kdv dahil perakende satış fiyatı tekrar ediyorum “perakende satış fiyatı” 1 lira olan cerrahi maskeyi ibb başkanı müteahhit bey toptan fiyatına tam 2,89 liraya alması olayı. istanbul’un paraları nasıl çarçur ediliyor hayretle izliyoruz. ihale

    hayatından belediye kapısından vergi ödemek için dahi içeri girmeyen kişiler özelden yalan söylediğimi belirtmişler. bakın, orada ihale numarası belirtildi ve ekap’tan çok rahat kontrol edilebilir bilgi ama hala daha işi çarpıtıyorsunuz falan demeyin. ekap’a girin, bakın, görün.

    edit; @empisayn isem uyardı adamlar günde 10 bin maske üretiyoruz diye geçen ay reklam yapıyorlarmış. madem üretebiliyordun neden en pahalısına aldın ey ibb haber

    edit 2 vurgun ortaya çıkınca ilgili firma sahiplerinin sosyal medya hesaplarını kapattıkları ile ilgili mesajlar aldım. teyit edip onu da ekleyeceğim. kimse halkın parasını yandaşa yediremez diyen malum güruha soruyorum; sizin parti yapınca yolsuzluk olmuyor ? nedir bu sessizlik?

    edit 3; konu hakkında turkuaz vosvos nickli yazarın entrysi gayet güzel (bkz: #108302565)

    edit 4: yağlı ihaleyi alan yandaş, sosyal medya hesaplarını kapatıp uzamış. 1. görsel
    kapattığı hesabı
    bu da bonus
335 entry daha
hesabın var mı? giriş yap