8 entry daha
  • halim ünsem ünal mikes'te çalışmaktaydı ve aselsanda da yaklaşık olarak 7 sene önce görev yapmıştı. henüz kleransı gelmediği için gizlilik dereceli bir görevi yoktu. son zamanlarda çok iyi görünmüyordu ve bildiğim kadarıyla tedavi görüyordu.
    olay günü o ve iş yerinden bir kaç arkadaş daha seminere katılacaktık. seminer başladığında onu göremedik. bir süre sonra otel görevlileri de bize ünsem'i sordular, babası aramış. babasının aramış olması durumunu garipsemekle birlikte bunu sağlığıyla ilgili bir durum olduğunu düşündüm. asıl sebebi ise önceki gün ünsem'in babasının silahını almış olması idi, bu yüzden endişelenen babası önce şirketi aramış, sonra da seminere gittiğimiz oteli.
    ünsem ölmeden önce arkadaşlarına mesaj çekmiş, veda etmişti. gölbaşı civarında bir ağacın altında babasının silahıyla ölü olarak bulundu, üzerinden fazla zaman geçmemişti.

    onu az da olsa tanıma fırsatı bulan biri olarak ismini doğru yazacak kadar bile araştırmadan (ör: alim ünsal) "dan dan dan! aselsanda 3. mühendis ölümü!" tarzı spekülatif haberlere konu olmasından rahatsızlık duyuyorum. bilmeyenler hararetli bir şekilde komplo teorileri üretirken haberciliğin vardığı noktaya dehşetle, yeni duyduğum her habere de şüpheyle yaklaşıyorum.

    hüseyin başbilen'i tanımıyorum, evrim yançeken'i de. haberlerden okuduklarımı da bilgi niteliğinde değerlendirmiyorum.

    (bkz: #10627356)

    edit: entry oylanmış diye geldim baktım buralara. yine aynı şeyler. saf mısınız arkadaşlar? daha 1 yıllık, osiloskopları kalibre eden arkadaş mutfak tüpüyle intihar ediyor. not da yazıyor ardından millet patlatmasın ortalığı diye. siz yine komplo teorilerine dalıyorsunuz. oof of...

    büdüt: bence bunu da bi okuyun: (bkz: #48442477)

    bu arada odtü mühendislik fakültesi mezunları arasında intihar edenlerle ilgili bir istatistik bulursanız ona da bi bakmanızı öneririm. o da "iyi güzel tamam da bu kadar kişi tesadüf olamaz"cılar için aydınlatıcı bir açıklama olur.
164 entry daha
hesabın var mı? giriş yap