57 entry daha
  • adamlar işin özünde diyor ki, "kaç kişiyle ne yaptığınızı biliyoruz".
    ölçümleme o kadar iyi ki, nokta vuruş rakam verebiliyorlar. tabi ki bu hesapları tespit ederken kullandığı ortak kesişim kümeleri algoritmasına saygı duymak gerekir.
    dijital platformlarda ölçümleme denilen birşey var. bunu a haber, sabah gibi mecralarda haber kasmak sanmayın. orada siz sadece kendi kitlenizi manipüle edebilirsiniz.

    kısacası trollük yaparken bile vizyondan yoksun kişilerin enselenme durumu diyelim. şimdi bunlar muhtemelen tek ip üstünden 45 kişi algı kasmaya çalışmıştır. olm bari vip 72 teknolojisini kullanın. emülatör kullanın, davranış biçimlerinizde farklılıklar olsun vs vs liste uzar gider.

    troll ordusu kurmak mesele değil, mesele 40 tilkinin kuyruğunun bir birine değmeden etrafta dolaşabilmesi. sizde de onu yapabilecek kapasitede adam yok.
    o yüzden hem bilginiz yok, hem de farklı kişilerin platformunda millete hava atıyorsunuz. patlayınca rezil oluyorsunuz. iyi olmuş, ben çok sevindim. kum havuzunuzda oynamaya devam edin.

    kötü haberim şu:
    siz bir kere mimlendiniz, artık attığınız her adım o kadar detaylı analiz edilecek ki bu sizin için içinden çıkılmaz bir döngü halini alacak. sinir hastası olacak ama sorunu aşamayacaksınız. kısacası yakalandınız, artık o platform ensenizden kopmaz. şimdi bence dua edin bu verileri centilmenlik kuralları dahilinde diğer sosyal mecralarla paylaşmasınlar. eğer bunuda yaparlarsa hepten yandınız -ki yüksek ihtimal yapacaklar-.

    bi dip not ekleme editi:
    biraz araştırdım, twitter öyle böyle değil sanırım bunları çok sağlam işaretlemiş. artık bu konuda yapabilecekleri birşey yok desem yeridir.

    1- bundan sonra benzer davranış biçimi gösteren hesapları direk uçururlar.

    2- hack hesapla o iş yürümez. bir hesabın anatomisi bellidir, bunun 180 derece farklılaşma ve işaretlenen verilerle uyuşmasında da o hesap kapanır.

    3- bot veya troller tarafından genel toplamda atıyorum 5 hastag tt olursa (farklı zaman dliminlerinde dahi olsa) bu tt olan hastag'e yazanların ortak kesişiminide yakalar. onlarıda uçurur.

    4- açacağınız tt hedefli kelime veya kelime öbekleri belli. bunlar adım gibi eminim sıkı markaj altında. belli başlı kelimeler botlar tarafından daha hızlı analiz edilecek ve eskisi gibi saat veya dakikalar değil, saniyeler içerisinde yaptırım gelecek. isterseniz deneyin ve görün.

    bir devir kapandı. artık ne yaparsanız yapın toparlayamazsınız. var metodları ama onu da liyakat sahiplerinin sizinle paylaşacağını sanmam. zira siz önünüze geleni ezip geçip nalıncı keserdi gibi hep bana diyorsunuz. işte bu yüzden size kimse kolay kolay yardımcı olmaz. olmasında. zira en küçük aksaklıkta onuda fetö veya pkklı ilan eder, tüm olayı üstüne yıkar ve bir şekilde işin içerisinden esas sorumlular çıkar gider. o yüzden size kimsenin yardımcı olacağını sanmıyorum. evet evet siz kendi içinizde çözersiniz, tabi canımmmm.
432 entry daha
hesabın var mı? giriş yap