587 entry daha
  • ikinci kez seyrettikten sonra, nbc'ye finalini iki saat yapmadığı için bir kez daha saydırdığım dizidir.

    --- spoiler ---
    peter'ın uçamaması, claire'in onu vurmaması, nathan tarafından uçurulması gibi mevzular ilk bakışta mantıksızlık gibi gözükse de;

    peter uçamamaktadır, çünkü o anda hiç bir gücünü kontrol edememekte ve kullanamamaktadır. artık ok yaydan çıkmıştır bir kere. kendini kontrol edip güçlerini kullanabilse zaten patlamayı durdurur.

    claire, peter'ı vurmakta tereddüt eder, eli titreyip, kurşunu, ölümcül olmayan bir yere isabet ettirirse, peter'ın anında patlama ihtimali de var. ted de, bennet'ların evini, omzundan vurulup güçlerini kontrol edemediği zaman yakıp yıkmıştı.

    bu durumda nathan yapılabilecek tek şeyi yapmıştır. bir şekilde peter oradan uzaklaşmak zorundadır. bunu da yapabilecek tek kişi odur. ses bariyerini açabilecek kadar hızlı uçtuğunu biliyoruz. peter'ı şehrin uzağında, açık denizin üzerinde bırakıp patlama olmadan hemen önce uzaklaşması yeterlidir.
    --- spoiler ---

    yine de iki saat olmalıydı bu final. belki biraz daha da dramatik olabilirdi ama yine de sevdim, eğlendim. benim açımdan, amacına ulaştı.
1297 entry daha
hesabın var mı? giriş yap