727 entry daha
  • "otel sahibi kodomanlarin sizin uzulmenize ihtiyaclari yok zaten zenginler" diyen dalyaraklari ciddiye almayin.

    reklamlarini gordugunuz ve gormediginiz o luks otellerin sahipleri cok buyuk krediler oduyor. oyle bir aylik giderleri var ki o parayi degil sen butun ailen hayati boyu kazanamayacak. ıste o yuzden isler tikirinda gitmedigi zaman buyuk batarlar oyle senin gibi 3-5bin batmazlar. unutmayin hic bir is adami cebindeki parayi harcayarak yatirim yapmaz, kredi ceker ve 20 sene onu oderler. turkiyede ki bircok otelin sahibi yada ortagi rus,kazak, ingiliz agirlikli yabanci. hepsinde zaten finansal kriz var.

    batmasini cok istedigim cok unlu ve pahali bir otel var. batmasini istememin sebebi otel sahibinin musterilere sarkmasi, begendigi kadinlarin kocasi yada erkek arkadaslarini dovdurerek otelden atmasi. butun hotel kredi borcuyla donuyor. umarim ilk o batar.

    msj kutumun patlamasi uzerine edit: otelin ismini hukuki bir durum olusmamasi icin tabii ki yazmayacagim. turizm sektorunun operatorluk ve urun kisminda calisan tecrubeli kisiler zaten biliyordur. luks ve unlu bir otel oldugunu soyleyebilirim.
776 entry daha
hesabın var mı? giriş yap