77 entry daha
  • allah rahmet eylesin, pınar gibi berrak ve temiz olasın ahirette. bu dünyada bulamadığın huzuru inşallah ebedi dünyada bulursun. seni ve birçoklarını koruyamadık. en çok neye sinir oldum biliyo musun pınar? senin cansız bedenin üzerine ağıt dolu cümlelerle sosyal medyada boy gösterenlere. hayır hepsini tanıyorum, sana üzülmüş gibi yapıyor tüm ülke ama hepsi suçlu.

    sana kendi tanıdıklarımdan örnek vereceğim pınar,

    mehmet: bu gece senin ölümüne çok üzülmüş sosyal medyada.. aynı mehmet bundan 6 sene önce düzenlediği üniversite partisinde, kendinden hoşlanan kıza tecavüz etmeye kalktı, kız arabanın camını kırarak kurtuldu.

    kemal: kadınlar ölmesin son olsun diye haykırmış instagram hesabından. aynı kemal 3 sene önce boşanmış bir kadını, “zaten dul, siker bırakırım” diyerek, 5 ay boyunca taciz etti.

    mert: işlettiği tekel bayinin önünde arkadaşları ile içerken, evlerine giden, önlerinden geçen üniversiteli kızlara, “bunlar aranıyor, bunları sikcen sabah akşam geziyorlar” diyen mert ,.. kadın cinayetleri politiktir diye paylaşım yapmış.

    ve ben, bir kadın benimle aynı yatakta yattı ve ön sevişme yaşadık diye, onu cinsel birleşmeye zorladım. hayalarıma tekme yemeseydim ben de tecavüzcü olacaktım belki de...

    pınar, seni bu ülkenin erkekleri elbirliği ile öldürdü. bu topraklarda kadına huzur yok. kadınsan erkeğinin kölesi olacaksın. yoksa ya iftiraya uğrarsın, ya hor görülürsün ya da öldürülürsün. özür dilerim pınar bu toplumda kadını ile erkeği ile seni öldürenlerin içinde bulunduğum için özür dilerim. ruhun huzura kavuşsun inşallah.
299 entry daha
hesabın var mı? giriş yap