202 entry daha
  • hemen hemen aynı olaylar benim de başıma geldi. aynı yerde çalıştığım bir o.ç. yedi yıl değil ama bi iki buçuk senemi yedi.

    çok sevmeli aşktan ölmeli günlük bin mesaj (aramalar engellendi ama farklı numaralar deneniyor) hakaretler aşağılamalar dolu günlük bin mesaj daha . eve giden yolda oradan buradan karşına çıkma, gezdigim yerlerde takip edilme, sosyal medyadan arkadaşların ismi ve resmiyle hesap açıp konum takip etme vs. sürdü gitti. ailem aradi olmadı, arkadaşlar konuştu olmadı dövüş,kavga yok allah yok sonra ben iş yerinde üstümüz olan kişiye durumu ilettim o da nasıl olduysa gerçekten beklemiyordum, böyle bir şeyin kabul edilemez olduğunu bir kere daha karşıma çıkarsa haber vermemi hakkında işlem yapılacağını söyledi ve bu iş bitti. güya aşkımdan ölen intiharlardan intihar beğenen bana her günü zehir eden o.ç. tarihe karıştı. neden biliyor musunuz çünkü yetkili bir kişi yapması gerekeni yaptı.
    tacizci sapıklar saplantılı aşıklar değillerdir . bu gibi durumlarda ortada bir aşk veya sevgi yoktur fırsat bulmuş, korunmuş kollanmış bir kötülük ve hak ihlali vardır.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap