7 entry daha
  • al pacino nun tek başına oynadığı bir film. yada filmi izlerken bana öyle geldi sanki, tam bilemiyorum ama figuran olarak sanırım the o.c dizisinin asi ryan'ı yani benjamin mckenzie yi kullanmışlar.

    senaryo birçok boşlukla dolu, konu 88 dakika içinde (tik tak) olayı cözmek olduğu için sanki biraz hızlı akıyormuş hissi verebiliyor ama bazen tam tersine durgun dingin sahneler yer alabiliyor, tıpkı al pacino nun evindeki sakinlik gibi. pardon dr jack gramm ın evi diyecektim. senaryo hakkında fazla konuşulacak tartışılacak pekde birşey yok aslında, vasat üstü. ama bunu süsleyen güzelleştiren tabiki al pacino, aksi taktirde film tam bir rezalet olurdu.

    bu arada benjamin mckenzie nin böyle bir büyük üstatla aynı karaleri odun gibi paylaşması onun için talihsizlik midir yoksa kariyerinde bir başlangıç mı konuşulur. ama benim önerim, bu çocuğun oynadığı sinema filmleri o kadar da kaliteli olmayacak gibi. onu dizilerde aniden dönüverip yumruk atarken izlemek daha mantıklı.

    sonsöz olarak al pacino hayranı iseniz, o yaşına rağmen gösterdiği performansı kesin izlemelisiniz. ama yok, kurgulu, sağlam senaryolu bir film tercihi var ise aklınızda, bu film doğru tercih değil.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap