163 entry daha
  • sözlügün debe algoritmasi ile dalga gecen bir tarikatin en cok öne cikan mensubu. bunun gibi 15-20 tane hesaplari var.

    taktikleri de su: sürekli hic kimsenin yazmadigi basliklara girip bir entry yaziyorlar. artik debeye girmek icin kac arti oy almak gerekiyorsa bunu cözmüsler. basiyorlar sukuyu. bu sayi da inanin cok degil. saat 23:15 civari girdigim bir entry debeye girmisti. oradan biliyorum. neyse iste bu sekilde debeye giriyorlar. bütün gün debeden bedavadan reklam yapiyorlar.

    entry icerigi hep bos tasavvuf. siyasal islamcilarin klasik fakirlere nefs terbiyesi goygoylari. ici bos güzel ögütler. manevi boslukta olanlari tarikatlara cekme reklamlari.

    isin ilginci sözlük yönetiminin bunun farkinda olmamasi mümkün degil. debeye elle müdahale yapildigini da biliyoruz, icerik olarak uygun olmayan entryler yüz milyar favori de alsa debeye giremiyor. ama bu tekkeci ve müritleri resmen sözlükle dalga gecercesine ayni taktigi sürekli uyguluyor.

    iddia ediyorum, sözlük yönetimi simdiye kadar debeye girmis entrylerin debeye girdikten sonra aldigi eksi ve artilari karsilastirsin, en yüksek eksi oranina sahip ilk x entry bu adamin ve müritlerinin(ya da fake hesaplarinin) debeye girdigi entry sayisina esit cikar. ne 1 eksik ne bir fazla.

    aynisinin tipkisi icin (bkz: ikindim tophanede kaydi) yogun istek üzerine ekleme (bkz: kaidesini bozan istisna)

    edit: aylak bakkal ne tartar biliyorsunuz. bu iki yazarin da profiline bakinca gördüm ki ikisinin de karmasi yok. yillardir yazar olan ve 5000'den fazla entry giren bu adamlarin karmasinin gözükmemesinin tek nedeni olabilir: eksi karmaya sahip olmalari. peki haftada 2 sefer debeye giren bu adamlar nasil eksi karmaya sahip olabiliyor?

    edit 2: bu tasavvufi sevgi pitirciginin sevgi dolu bir isid övme entrysini paylasiyorum: #63864010
    --- spoiler ---

    türkiye için felaket bir haberdir.

    evet ışid'in sevilecek bir tarafı yok; ama adamlar resmen bizim tüm düşmanlarımızın düşmanı pozisyonunda.

    ey ahali gaflet etmeyin!, dünya elbirliği etmiş düşmanlarımızın düşmanını yok ediyor. bir sonraki aşamada hedef biz olacağız.

    hem pkk, hem de alçak, namussuz, ciğeri beş para etmez, yavşak şiiler bize musallat olacaklar...ve de çok sevgili müttefiğimiz amerika bunlara yol veriyor.

    şiilik dediğin yayılmacı fars/pers milliyetçiliğine ideolojik kılıftır. iran akdenize kadar olan bölgenin kontrolünü ele geçirecek ve yarımadaya hançer gibi saplanacak. bela geliyor ama kimse farkında değil...

    pkk ise aşağı kısımda işini yoluna koyunca tüm gücüyle bize yüklenecek.

    siz eblehler gibi ışid'a saydırmaya devam edin. o baraj yıkılınca bizi sel alacak
    --- spoiler ---

    -------------------------------------------------------
    debe editi: kendisinin istismar ettigi algoritma yüzünden bu entry debeye girmis. bugün mesaj kutumda onlarca destek mesaji görünce fark ettim. adamin ne sevmeyeni varmis. buna yakin bir öfkeyi fetönün güclü oldugu ve herkesin hakkini yedigi zamanlarda görmüstüm. siyasal islamcilarin bu durumdan ögrenmesi gereken bir sey var.

    tekrar edit: isid benim ortaya attigim bir itham veya iddia degil. ben yazarin kendi yazdigi entrysini koydum. herkesin ne anlamak isterse onu anlayabilir o entryden. benim altini cizmek istedigim nokta yazarin baska entrylerde insanlik, nefs, sevgi, iman vs. sirin sirin atip tutarken, ulusal cikarlar(!) adi altinda isidin yenilmesine nasil üzüldügü, baska mezhepten insanlara nasil nefret kustuguydu. evet tam bir mevlana asigi. mesneviyi öneriyormus. kendisi okudu mu acaba?
129 entry daha
hesabın var mı? giriş yap