13 entry daha
  • cartoon networks'den genndy tartakovsky tarafından yaratılmış çizgi dizi. hemen her bölümü oldukça farklı atmosferlerde geçer. bir bölüm 300 spartalı konulu iken bir diğeri cyberpunk ortamındadır. öte yandan gerek çizimleri gerek konuların işleniş biçimi sebebiyle hiç bir zaman öyle çok ciddi bir hale bürünmez. örneğin jack sürekli kafa göz uçurmasın ortalık vahşete bulanmasın diye düşmanları canlı değil robotlardır. her bölümün başında aku* bize şöyle seslenir:

    "long ago in a distant land, i, aku, the shape-shifting master of darkness, unleashed an unspeakable evil... but a foolish samurai warrior wielding a magic sword stepped forth to oppose me. before the final blow was struck, i tore open a portal in time and flung him into the future where my evil is law. now the fool seeks to return to the past and undo the future that is aku!"

    türkçesi:
    "uzun yıllar evvel uzak topraklarda, ben, aku, karanlığın şekil değiştiren efendisi, ağza alınmaz bir kötülük saldım...ancak büyülü bir kılıç kullanan aptal bir samurai savaşçısı bana karşı çıkmak istedi. zamanı yırtarak bir portal açtım ve onu kötülüğümün hüküm sürdüğü geleceğe yolladım. şimdi aptal geçmişe dönmeye ve aku olan geleceği yok etmeye çalışıyor!"
207 entry daha
hesabın var mı? giriş yap