4 entry daha
  • edit: azerbaycanın resmi olarak bizden aldığı bayraktar tb2 sihası yok diye biliniyordu ama devlete yakınlığıyla bilinen clash reportda tb2 nin imha ettiği ermeni hava savunma videosu paylaştı. bu sefer de masadayız.. maşallah çok hızlı bir siha satışı olmuş . rus hava savunma sistemleri tb2 den çektiği zulmu kimseden görmedi. kafkasyada rusyanın hakimiyeti tartışılmaz yazan yavsaklara da selam olsun.

    https://twitter.com/…tatus/1310184025911365632?s=19

    umarım 30 yıldır azerbeycan ordusu bu saldırı için hazırlıklarını yapmıştır. tez zamanda en az hasarla çıkıp karşı saldırısını yapar.

    rusyanın günlerdir ermenistana iran ve gürcistan üzerinden hava yoluyla silah gönderdiği söyleniyordu. aliyev daha dün akşam uyarısını dile getirmişti. bizim de suriyeli silahlı grupları cephe hattına taşıdığımız haberleri twitterda dolanıyordu.

    rus ayısından teminat almadan ermenistanın bu işe kalkisabilecegini düşünmüyorum.

    allah kardeş azarbeycan ordusunu korusun..

    edit : ne kadar doğru bilmiyorum ama twitter zimbırtısından öğrendiğim kadarıyla azerbaycan ordusu karabağ da genel taaruza başlamış . haberler kötü değil gibi..

    ermeni kaynakları saldırıları azerbaycanın başlattığını söylüyor . azerbeycan kaynaklı pek haber yok. twitter kapanmış azerbaycanda .

    ilham aliyevi sevmem ama savaş zamanı politik hesap peşinde olanlara kafam girsin..

    edit 2: azeriler nereden bizim kardeşimiz oluyor diye mesaj atanlara da bacağım..
501 entry daha
hesabın var mı? giriş yap