• üniversite okuduğum şehirdeki evime geçen yıl millenicom bağlatmıştım.
    türk telekom fiberi iptal edip millenicom fibere geçtim, geçiş sürecinde herhangi bir bağlantıya gerek olmamasına rağmen 20 gün bekletmişlerdi, neyse dedim bağlandı sonunda.

    pandemi başladığından beri üniversite şehrime gitmediğimden, güz döneminin başına kadar normalde turknet'in ücret almadığı 180 gün doldurma hakkımı 29tl'ye satın aldım.
    180 günün sonunda açıldı ve güz döneminin de uzaktan olduğunu öğrenip millenicom'u aramaya çalıştım.
    ödenmemiş bir faturam vardı, iptalden sonra tekrar fatura keserler onunla öderim demiştim ancak ödenmeyen bir fatura olduğunda müşteri temsilcisine bağlanmanız imkansız hale geliyor. tamam dedim faturamı ödedim.

    müşteri temsilcisine bağlandım, öncelikle tc kimlik, doğum tarihi gibi doğrulama süreçlerinden sonra üst yetkiliye bağlandım. üst yetkili de doğrulama süreçlerini uyguladıktan sonra(zaten biraz önce doğrulandığımı düşünmüştüm) dondurma hakkım kalmadığını söylememe rağmen yine de kontrol edelim dediler, evet dondurma hakkınız yokmuş dedi ve hat kesildi. benden kaynaklandığını düşünerek tekrar aradım, yine 2 kere doğrulandım.
    sonra konuşma gereksiz uzatılarak, şu anda oturduğunuz yerde hangi operatörü kullandığım soruldu, turknet dedim ve dilerseniz millenicoma geçin nakil işlemi yapalım dediler. turknet'ten memnunum dedim, sanki trip atarak "millenicom'dan memnun değil misiniz?" dedi. gülerek turknet'i değiştirmeyeceğimi ve millenicom'u iptal ettirmek istediğimi tekrar söyledim. tanıdığınız birileri, aile, arkadaşınız varsa onlara nakil yapabiliriz diye hala ikna etmeye çalıştı beni ancak iptal ettirmek istediğimi söyledim. gereksiz uzatmalara son verip iptal talebiniz için faks göndermem gerektiğini söyledi. internette okuduklarıma göre iptal nedeni ve kimlik fotokopisi göndermem gerekiyor sanırım diye teyit almak istedim. kimliğe gerek olmadığını, kimliğiniz zaten bizde var yalnızca dilekçe göndermemin yeterli olduğunu söyledi.

    ben de iptal etmek için faks isteyeceklerini bildiğim için netgsm üyeliğimden faksımı gönderdim. ancak birkaç gün sonra sms geldi ve kimliğim olmadığı için iptal talebim alınmadığı söylendi.
    neyse dedim, ben bildiğimden şaşmamalıydım diyerek kimlikli bir dilekçe daha gönderdim. bu sefer de onlarda halihazırda var olan kimliğin, kalitesiz* gözüktüğünü, okunmadığını belirterek iptal talebimin alınmadığını sms olarak bildirdiler.
    neyse dedim, tekrar daha kaliteli bir faks çekmeye çalışırken tekrardan sms geldi ve iptal dilekçeniz tarafımıza ulaşmadığı için aboneliğiniz devam etmektedir yazıyordu.

    3 kere millenicom'u aradım, 2 kere faks gönderdim sürekli bir şey çıkardılar.
    üniversite şehrimde birçok arkadaşım halihazırda millenicom kullanıyor, hepsini ikna edip aboneliklerini sonlandırma kararı aldım, iptal etmek bu kadar zor mu ya?

    şimdi yukarıdaki işlemleri baştan sonra tekrar yapmam gerekecek, sonra hafta sonu girecek araya tekrar aynı şeyler olacak, zaman aşımı yüzünden tekrar yapmam gerekecek sanırım.

    millenicom'dan gelen smsler

    ah be turknet, hadi getir her yere şu fiberi de bunlarla uğraştırma bizi...
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap