24054 entry daha
  • "taktik bilmez." dedikleri kadar var maalesef. başımızı yere eğdirdi rangers maçında. dünyadaki tüm galatasaray taraftarlarına sorsan babel ile başlamazdı. kanat oyuncusu emre'yi orta saha oynatarak neyi hayal ediyor anlamadım. fener maçında aynı şeyi arda ile yaptı, şimdi babel. yanlış diziliş ile çıkıyoruz. gol yemezsek veya dakika 70 olmazsa asla değişiklik yapmıyoruz. bir şeyde ısrar ediyorsa takım zarar görse bile asla değiştirmiyor. inatla o yaptığı şeyin kendince olmasını bekliyor.

    yordun be hocam. koca rangers maçındaki tüm hücum varyasyonumuz doldur-boşalt yapmaktı. biz 3. lig takımlarının gol taktiği ile oynayacaksak bari 4-4-2 oynasaydık da diagne'de kalırdı belki şişirdiğimiz toplar.

    güçlü bir takıma elensek içim yanmayacak. rangers'ın tek yaptığı şey; 4-3-3'ün orta üçlüsünden ileri üçlüsüne havadan ara pas.

    yönetim oyuncu almıyorsa da babel'i oynatmazsın be hocam. zaten gitmiyor, alma kadroya, nedir yani? gerekirse alt yapıdan oyuncu koy. neden bize ceza olarak bitik oyuncular izletiyorsun.

    koskoca galatasaray 2 senedir kaleye top götüremiyor ya. hızlı bir kanat oyuncumuz yok, kanat forvetimiz yok. belhanda'dan gollük pas bekliyoruz, olacak şey değil. bir şey üretmeyen 4-1-4-1 taktiğin sıktı be hocam. donk ile birlikte 3-4-3 bile denenir bu takımda. illa 10 numara tarzı bir oyuncu oynatmak zorunda da değiliz. 4-4-2 oyna, ona da razıyım.

    arda, babel, belhanda'dan medet ummayı kes, gözünü seveyim.
15498 entry daha
hesabın var mı? giriş yap