19 entry daha
  • insanların bu sözlüğe yazar olabilmek için yıllarca beklemesinin, birtakım şartları yerine getirmeye çalışmasının amacı yazarlığı, sözlük kurallarını özümsetmekken skandal bir torpille bir günde yazar yapılıp kuralları benimseyemediği için sözlüğü forum gibi kullanmasının açıklanabilir bir tarafı olmayan, özünde henüz çaylak olan yazar yengemiz.

    suçlu kendisi değil. yani benim de eşim sözlük sahibi olsa sözlük binasının önünden geçen yarı ünlünün yazar yapıldığı, parayı bastıranın kurumsal hesap aldığı bir yerde ben neden bekliyormuşum derdim. bu olay ekşi sözlük'teki yozlaşmanın nedeni değil, sonucu. bir günde bu hale gelmedi sözlük.

    öte yandan, kendisine gold digger falan diyenlere de gülüp geçseymiş keşke. burası ekşi sözlük, altın yumurtlayan tavuk olsanız neden elmas yumurtlayamıyor derler adama. işte bir günde yazar yapılınca sözlüğün acımasız yüzü sert bir şekilde yüzünüze çarpıyor maalesef.

    evlilik çok kutsal bir müessese. şu zamanda böyle bir karar almak cesaret istiyor. amacı sevdiği adamla hayatını birleştirmekten başka bir şey olsa bunu çok daha kolay yöntemlerle yapabilirdi zaten. evlenmeye karar veren, bunu başarabilen insanlar hiçbir şekilde karalamayı, aslı olmayan iftiraları hak etmiyor. böyle cesaret isteyen bir kararı alabildikleri için kutluyorum kendilerini. ömür boyu mutluluklar.
827 entry daha
hesabın var mı? giriş yap