2672 entry daha
  • 10 eylül'de birkaç üründen müteşekkil bir sipariş geçtim. birkaç gün sonra aradılar bir üründe stok sorunu var iptal edip diğerlerini göndereceğiz ok dedim ve bu olağan durum nedeniyle siparişim 17 eylül'de teslim edildi.

    ancak aldığım ürünlerden bir tanesi masa idi ve uğraşmamak için montaj hizmeti de satın almıştım. aradım ne oldu dedim montajı denk getiremediniz? montaj tarihi olarak 29 eylül dediler yahu dedim 12 gün evde kutu bekleyemeyiz bunu ben kurarsam montaj bedeli iade/iptal olur mu? olur dediler akşam gittim masayı ve sandalyeleri kurdum ertesi gün aradım ben bunu kurdum iptal edin diye tamam dediler. bekle bekle iptal yok. dedim herhalde 29 eylül sonrasında yok bir kez aradım tamam dediler kayıt alıyoruz ee bekle bekle yine yok dün aradım muhasebeye mail atalım falan dediler.

    yahu dedim kardeşim allah'tan montajı iade edeceksiniz 2-3 bin liraya ürün alsak iade istesek demek ki ocağımıza incir ağacı dikeceksiniz. çok zorsa hediye çeki tanımlayın dedim umudum yok ama alışveriş yaparken çok dikkatli olun iade iptal sürecine girerseniz mağdur olursunuz.
684 entry daha
hesabın var mı? giriş yap