5 entry daha
  • hdp'li bütün kürtlere iktidar istediği zaman pkk yaftası yapıştırdığı için kolaylıkla çıkan bağlantıdır.

    siz yeterli pkk'lı bulmayı isteyin, herkesin pkk bağlantısı çıkar.
    ülkeyi yönetenlerin hepsi fetö bağlantılı mesela.

    ben evinde mekap ayakkabı var diye hapis yatan biliyorum. okuduğu salak bir roman "örgüt dökümanı" diye pkk bağlantısı olan bile var.
    haberlerde canlı bombaya operasyon yapıldı diyor, adamın tek yaptığı mahallede çay içmek. ama gazetede okuyan oh iç işleri çalışıyor ucuz kurtulduk, ne kadar çok terörist varmış ülkemizde diye okuyor her gün.

    hatırlarsınız. dilek doğan "yanlışlıkla" öldürüldüğünde bütün gazetelerde dhkpc'li canlı bomba evinde yapılan operasyonda etkisiz hale getirildi diye çıktı. bu durumu sorguladık mı? hayır. sonra o korkunç görüntüleri izledik. bakın o haberlerde canlı bomba etkisiz hale getirildi, örgütsel dökümanlar ele geçirildi, pkk'lılar gözaltına alındı diye geçen standart olaylar aslında ne:
    https://www.youtube.com/watch?v=-tmuykp2jgk

    devletimiz bize diyor ki bu ülkede milyonlarca pkk'lı terörist var. bu ülkenin 10%'u pkk'lı terörist.
    nasıl çıkacağız bu işin içinden ben bilmiyorum...
    şimdi 15 kişi "pkk'lı çıktı" ne demek olabilir acaba? :) dağdan keleşleriyle inip izmir'de yerlere bomba mı döşemişler? bu ülkede pkk'lı ilan edilmek için bu kadar uğraşmanıza gerek yok. mesela selahattin demirtaş mahkemede bile beraat ettiği halde neden hala hapiste derseniz pkk'lı terörist olmanıza yetiyor. ülkeyi terörize eden bir örgütün mensubu olmak bu kadar kolay.

    birde gelmiş mason fason güzel islamo-milliyetçi komplocu fantezilerini at ortaya oohhh tamam ortam kurtlar vadisi.

    özet geç piç: hdp'li bir kaç tane kürt yaşadıkları izmir'de şehirlerine hizmet etmek için işe girmiş, salak sokuk bahanelerle "pkk sempatizanı" ilan edilip işlerinden attırılmış. tebrikler. 15 insanımızı daha vatanımıza milletimize kazandırdınız.
115 entry daha
hesabın var mı? giriş yap