178 entry daha
  • pandeminin hemen öncesi. kadıköy'den göztepe'ye gitmem gerekiyor, elimde 16 kg'lik bir gitar amfisi... havada pis bir istanbul yağmuru. hafiften, insanı donduran cinsten. 6 saat kayit yapmisiz stüdyoda, canimiz çıkmış. zar zor altiyol'a amfiyi tasiyip boğa'nin önünden taksiye biniyorum.

    "göztepe özgürlük parkı" dedim. yüzü düştü denyonun. "oraya yürünür be abi ne taksisi" dedi. "elimde cihaz var agir yoksa senin arabanla ne isim olur" dedim. "genc adamsin abe. biz köyde neler tasidik. ooohooo oo sen de" cevabi verdi. ya sabir dedim.
    yolda arkadasini aradi. "abi bana da hep züppeler denk geliyor. kadiköy'den özgürlük parkı'na taksiye biniyor herif" diye anlatmaya başladi. ilk trafik ışığında indim. cihazi aldim. parasini vermedim. "yürü git lan sırana geri dön terbiyesiz" diye bağırdım. tam yanimda karakol oldugundan bir şey yapamadan basti gitti. ertesi gün altiyol' daki taksicilerden oranin sorumlusuna ulasip bu elemani sikayet ettim.
    benzer çok sikayet gelmis ayni aractan. benimki sonuncu olmus. kovdular.
    bunun gibi pislikler, uber sürücülerini kuytuda kıstırıp ağız vurun kırdılar. şimdi beter olabilirler. sorun yok benim için.
184 entry daha
hesabın var mı? giriş yap