5 entry daha
  • ülkede şikayet ettiğimiz şeylerden birisi de adaletin kişiye göre uygulanması. bu şahıs da şike yaptığı için açılan davadan sözde beraat etmiştir. yıllarca kulübü borç batağındayken güllük gülistanlık gibi yönetip ardında dünya kadar borç bırakan, kulübün 50 sene sonra bile şike ile anılmasına sebep olan adam beraat etti diye seviniyorlar. ve sadece onlar seviniyorlar.

    edit: şunu da eklemek lazım. bu beraat kararıyla fenerin aklandığına, kupayı hakettiğine, zararının tanzim edilmesi gerektiğine de yine sadece onlar inanıyorlar. onlara tavsiyem daha önce namusları gibi savundukları cas davasından bir tane daha açsınlar seneye şampiyonlar ligine alınırlar belki.

    edit2: bu entryden birkaç entry altta arkadaş demiş ki "soru çok basit. bu davayı açanlar nerede?" haklı da bu soruyu sormakta ama şunu hatırlatmak isterim. bu ülkede yunanistan'a kaçarken yakalanan hakim görevine iade edildi ve kılıçdaroğlu'nu man adası belgeleri sebebiyle tazminata mahkum eden kişi de aynı kişi. yani sizin o "onlar fetöcüydü kaçtılar" argümanlarınız bir şey ifade etmiyor. hükümetin işine başka türlü gelseydi şuan alttaki kaçıncı ligde olurdunuz onu düşünün. tamamen siyasi menfaatler sayesinde bu konumdasınız.

    edit3: çok gerilerde beredayi isimli suser çok güzel bir soru sormuş. gözden kaçmasın buraya ekliyorum.

    --- spoiler ---

    peki 3 temmuz'un fetö kumpası olduğuna inanan muhalif fenerbahçe taraftarı 17/25 aralık için de aynısını düşünüyor mu? yoksa saray tarafından aklanmaktan rahatsızlık duymuyor mu?

    --- spoiler ---
204 entry daha
hesabın var mı? giriş yap