9 entry daha
  • eskiden bir de erkek dergisi vardi bravo diye, baskisi o zamana gore gayet iyiydi, erkekce nasil playmen'nin ilk hali gibi ise, bravo daha bir playboy gibiydi.
    ama benim aklima asil takilan bu bravo'nun arkasindaki son teknoloji arabalarin, altin dolma kalemlerin, hesap makineli saatlerin, gereksiz masa ustu gereclerinin tanitildigi bolumlerdi. hemen hepsi ithal ikamecilik*ten yeni cikmis memleketimizde bulunmasi imkansiz 500 kusur marklik gereksiz edevatti. hep merak ederdim, bu bolumde gercekten derginin hedef kitlesine hitap eden ekipmani tanitsalar nasil bi si olurdu:
    -bu alman harikasi uc acili ayna ile sinifinizdaki kizlarin ic camasiri rengi sizin icin bir sir olmaktan cikacak, sik deri kilifiyla 50 dm.
    -gercek brezilya kaucugundan yapilmis bu lastiklerle artik sigara paketinizi corabiniza daha bir guvenle tutturabilirsiniz, fume, siyah ve beyaz renklerde 10 dm
    -teknoloji harikasi bu tirbison ile hem gercek mantarli hem de plastik kapakli saraplari kolayca acmak bir ruya degil. ustelik mac sonrasi kavgalarda sapladiginda hasminizin parendeler attigini hayretle goreceksiniz. paslanmaz celik 60 dm.
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap