40 entry daha
  • stargate sg1'ın eski halini yakalayamasa da kanımca ondan hemen sonra gelir. bildik stargate açılışı yapar; dandik gibi başlar sezon sonları patlar üçüncü sezondan sonra bir miktar rayına oturtur. beş altı yedi zirve yapar allah ömür verirse. sg1'ın bitişinden mütevellit dizinin kadrolu oyuncusu samantha carter atlantis tarafına geçer. weir arada kaynar tabi. dizinin bu zamana kadarki en büyük falsosu dr. beckett'ı ellerinde tutamamalarıdır. mr eko nasıl lost için süper bir karakterdiyse beckett da atlantis için über bir karakterdi.

    onun dışında sg1'dan alıştığımız dörtlü takımımız gayet eğlenceli. mckay ve sheppard o'neill'in eğlenceli rolünü aralarında gayet güzel paylaşmışlar. sonuç olarak sg1 ilk göz ağrısı ve teal'c ve o'neill gibi karakterler barındırdığı için tabi ki atlantis takımına basar ama atlantisciler de gayet eğlenceli. hele arada bir bölüm vardı o'neill ile wolsey'nin beraber oynadığı gerçekten takdir ettim.

    bilimkurgu evreni olma konusunda atlantis'in de sg1'a paralel gittiğini söylemem yanlış olmaz. gene ufak tefek, kenarda bi atölye ile başlayan dünyalılar wraithlerin bile yardım dilenmeye başladığı bir süper güç olmaya doğru ilerlediler. yalnıız burada bir replicator durumu var ki evlere şenlik. replicatorların başı oberoth ne sg1'daki bir numaraya ne de sonradan kandırılıp gezegende kalan beş numara yeni yetme delikanlıya benziyor. adamın ifadesini alır iki dakikada.

    sonuç olarak ne prison ne lost ne bsg viva la stargate. bundan üstün dizi olarak bi simpsons'ı tanırım, ki hatırlarsınız o'neill amcam da simpsons hastasıdır. efsane 11 yıldır devam ediyor, bitmez işallah.

    not: şundan eminim ki sam'in rolü anca dizi biterse biter. torunlarımız bile sam'i görebilir o derece.
90 entry daha
hesabın var mı? giriş yap