• ilk yarısı futbola doyuran bir maç.

    mönchengladbach'ta plea-thuram ikilisinin eksikliği çok göze çarpıyor. ileride kaliteli ayaklara sahip olmak her takım için önemlidir. bu ikilinin eksikliğinde en uçta gördüğümüz breel embolo her ne kadar çalışkan ve iyi niyetli olsa da temel becerilerinde sıkıntılı bir oyuncu. ilk yarı iki gol atsa da ev sahibi, bu ikilinin aynı anda sahada olması oyunlarını birkaç seviye yukarı taşıyor.
    temel prensipleri stindl'in geriye gelmesi ve savunma arkasına kaçan oyunculara servis yapması gibi görünüyordu. bunu ilk yarıda iki kez başardılar ve iki gol buldular.

    bayern münih'te sol kanatta douglas costa çok sırıttı ve hücumda bir şey üretemedi. acemice bir penaltı ve goretzka'nın başlattığı atağı sonlandırması neticesinde iki gol bulsalar da özlediğimiz bayern münih görüntüsünden çok uzaklar. kimmich de gününde olmayınca oyun olarak biraz geride olduklarını söyleyebiliriz.

    kalite farkıyla münih'in çevireceğini düşünüyorum ikinci yarıyı. ama lütfen maçı izleyin. iki takım da topa sahip olmaya çalışıp oyunu 40 metrede oynuyorlar. ilk yarı futbol açlığımızı dindirdi, ikinci yarı da kuşkusuz öyle olacaktır.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap