66 entry daha
  • babamı daha iyi tanımama yardım etmiş program.

    o zamanlar doğalgaz yaygın değil, kış geldi mi hepimiz bir odada yatıyoruz. şans bu ya o gün de annem anneanneme gitmiş babamla evde yalnız kalmışım. babam bir güzel yatağımı hazırlamış, yorganımı ve yastığımı da yatağın üzerine hazırlamış yatmamı bekliyor gibi bir hava estiriyor.

    neyse ben yattım arkamı döndüm, babam da televizyonda kanalları kurcalıyor. döndüm televizyona doğru . ulan insan meraklanıyor uyku da tutmayınca. hayır çekmişim de yorganı kafama kadar göremiyorum pek net bir şeyler. derken bir ses ;

    çin çin ,çin çin...

    önce sese geldim ( sese gel ) , sonra görüntüyle karşılaşınca '' aaaaaa ''...

    hayatımda ilk kez canlı canlı bir hatta iki üç dört beş altı meme görüyordum. hayır net de secemiyorum, memelerin cevresınde meyve filan da var. manav gibi mubarekler. allah allaaaahh. ilk şoku atlattıktan sonra yorganı biraz daha aralıyorum . artık daha net görüntü. habire bir iki hatun çıkıyor çin çin diyor memelerini açıyor gidiyor. ne güzel ya. çok hoş .

    belki babam hayatımın hiçbir döneminde bana '' bak olm cinsellik böyle bir seydir, bak oğlum pipiden bazen böyle şeyler gelir , bak olm kalkarsa korkma '' gibi şeyler demedi. ben hep kendim öğrendim bugüne kadar bu tip şeyleri ama o gece iyi ki çaktırmadan da olsa kısık sesle tutti frutti programını seyretmiş .

    yoksa uzun bir süre meme denen şeyden bihaber yaşayacaktım. eminim ki bu programdan dolayı hayatlarında o güne kadar hiç görmedikleri şeyleri görenler olmuştur.

    tutti frutti ekibine ve babama çok teşekkürler...
89 entry daha
hesabın var mı? giriş yap