1 entry daha
  • bu besteveren evladi hakikaten yeni bir soluk mudur, nedir? respirasyon cihazina baglanmis da bir turku tutturmusum sozlerini ben seviyorum cengiz'in. cengiz in gavurun kizi out.
    cengiz cok efendi, gercekten. bir konusma gosterisi programinda yaninda oturan delifisek kiz sarkici, ki ismini unuttum simdi halbuki sirf o kizin ismini anmak icin bu girintiyi yapiyordum, herneyse o kiz sarkici ile, ki rock muzikcisi ve imaj makinesi olarak okutuluyor okullarda, bitanem isimli melodik sarkiyi seslendirirken, afedersiniz, kizin ustune abanmasina ses cikaramamis, istifade-i firsat deyip daha da yanasmis, neredeyse ayni muzu yiyen, ayni kulahtan dondurma yalayan iki mutlu cocuk gibi tutunduklari mikrofona sarkilarini soylemisler, yetinmemisler, oturduklari yerden birbirlerine kas goz yapmislar, ve saniyorum konusma gosterisi programi sonrasi imkansiz asklarini o gece alevlendirip sabah sondurmuslerdir.
    temiz anadolu delikanlisi tribinde samimi oldugunu gozlediysem de aksam evde mor sacli rockci kiz ile salingacta mallangiclandiklarini gozumun onune getirdigimde gidiklaniyorum.
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap