72 entry daha
  • resident evil serisinin kanımca şu ana kadar çıkan en iyi oyunu. bir kere görsellik aşmış, cidden barok ve yer yer rokoko tarzı o mimari, o nesneler, o detaylar o kadar güzel ki daha önce hiçbir oyunda nesnelerin bu kadar detaylı göründüğünü hatırlamıyorum. müthiş emek verilmiş belli ki. hadi iç mekan grafikleri, tasarımları falan harika anladık da arkadaş dış mekan görselleri de muhteşem be. cidden kaç sc aldığımı unuttum. çok başarılı bir atmosfer yakalanmış. oyunun optimizasyonu da aşmış bu arada. gtx 1060'lı emektar laptop'ımla high ayarlarda 1920*1080'de bazı sahnelerde yaşanan ufak tefek düşüşleri saymazsam performans konusunda sorun yaşamadım. ancak düşmana vurduğumda oyun çok kısa süreliğine donuyor ne yazık ki bu da oyun zevkini baltalıyor.

    sesleri ve tam yerinde kullanılan müzikleri de çok başarılı buldum. tıpkı görseller gibi bunlar da insanı o moda sokmaya yetiyor.

    oyun daha önce çıkan resident evil oyunlarının en iyi yanlarını almış sanki. ancak şunu da söyleyeyim, oyun bir bölümü hariç, re 7 kadar korkunç değil. belki de tek eleştireceğim yanı bu. re 7 ve re 4 karışımı gibi olmuş diyebilirim. re 7 ayarında bir korku olsaydı hayır demezdim açıkçası ama bu şekilde de iyi, ne yapalım...

    oynanış süresi 8 ila 15 saat arasında değişir oynama biçiminize göre. ben çok ağır sindire sindire oynadığımdan 14 saatte bitirdim. ancak yeniden oynayacağım, replay value olayı mevcut. bence parasını kuruşu kuruşuna kadar hak eden bir yapım.
124 entry daha
hesabın var mı? giriş yap