36 entry daha
  • venom filmini izledikten sonra şöyle bir entry girip uzun uzun filmin ne kadar kötü olduğunu anlatmış; filmin 1 yaşından beri tabletten youtube izlemekten beyni yanmış bir kitleye hitap ettiğini söylemiştim. bununla da kalmayıp filmi dünyadaki kültürel dibe çöküşün, aptallaşmanın bir göstergesi olarak tartışmıştım.

    meğer erken konuşmuşum.

    fragmanı dehşet içinde izledim. venom şarkı söyleyerek kahvaltı hazırlıyor. eddie brock sabit dururken, simbiyot, şarkı söyleyerek, kahvaltı hazırlıyor. normalde konuşmayan, insanların psikolojilerini etkileyen ve bizim, bu psikoloji değişimleri üzerinden inceleyebildiğimiz karakter, şarkı söyleyerek kahvaltı hazırlıyor.

    bu kadar yüksek potansiyeli olan karakteri böyle yanlış kullanmak, bir grup geri zekalının kaynak materyali zerre umursamadan kafasına göre aptalca bir şeyler yapmasıyla açıklanabilecek bir durum değil. burada üzerinde uğraşılmış bir aptallık var.

    umarım gişede istediğini yakalayamaz; toplumda pek karşılık bulamaz da sinemadaki aptallaşmanın taban seviyesini venom 2 olarak kabul eder ve bir daha bu seviyelere yaklaşmayız. yoksa buradan sonrası çocuklar izlesin diye lotr dizisinde fortnite dansı yapan gandalf'a kadar gider.
175 entry daha
hesabın var mı? giriş yap