26 entry daha
  • world of warcraft'ta, çok fazla kullanılmayan, hatta bi çok kişi tarafından ne olduğu bile tam olarak bilinmeyen ama özellikle end game instance'larında wipe recovery konusunda harikalar yaratan instant cast büyü.

    büyünün atılmasıyla birlikte büyüyü yapan paladin kalan hp'ine bakılmaksızın ölür. büyünün özelliği, atıldığı kişiyi mobların aggro listelerinden tamamen silmesi, kişinin üzerindeki tüm debuff, dot, polymorph, vs. etkileri kaldırması ve 3 dakika boyunca tamamen hareket edemez duruma getirmesidir. bu 3 dakika boyunca o kişi sanki hiç orada değilmiş gibi algılanır ve yanında illidan bile dursa aggrolanmaz.

    kullanım alanı wipe yiyen instance gruplarında resurrect yeteneğine sahip bir class'a (genellikle priest) atılmasıdır. büyü atılmadan önce atılacak kişinin mutlaka mobların spawn point'lerinden uzaklaşmış olması gereklidir. aksi takdirde divine intervention süresi bittiği anda moblar zavallı healer'ımızı bir güzel gankleyecek ve 1 saatlik cooldown'u olan bu güzel büyünün israf edilmesine yol açacaktır.

    büyüyü yapabilmek için paladin'in en az 1 adet symbol of divinity reag'ine sahip olması gerekmektedir.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap