184 entry daha
  • ekşide yapılan dizi yorumlarını neden dinlememeniz gerektiğine şahit bir dizidir. adamlar leş ikinci sezona ilk sezondan daha iyi diyorlar lan, biraz baktım sadece ekşide var bu tür yorumlar. ayrıca twd izleyicisi değilim kesinlikle, yani başından sonuna izlemedim arada fx türkiye'de rastladığımda 5-10 dakika göz gezdiriyorum, ama bu dizinin ikinci sezonuna twd'den daha iyi diyen ağır vandaldır, zombidir amk.

    dizinin ilk sezonu = 6/10, bir zombi dizisinden beklediğim karakterleri sevmeyi zerre vermiyor kesinlikle... ama totally clusterfuck ekşın ve amatör tek kamera çekimleri diziyi güzel bir çerezlik dizi yapıyor. dizinin gerilim tarzı epix'teki war of the worlds dizisine benziyor, tabii o çok çok daha iyi bundan çünkü karakterleri çok daha dikkat çekici ve gerilim sahneleri daha yavaş düşmanlar vesilesiyle daha fazla geriyor. bunda gerilimden çok akşın var.

    ikinci sezon = 1/10, tıpkı war of the worlds gibi ikinci sezonu komple annoyingleşen karakterler üzerinden götürmüşler, senaryo yok gibi bişey... clusterfuckın dozu zaten ilk sezonun sonlarında artmıştı işte doğal sonucu senaryo komple siki yemiş... çekimler artan bütçeye bağlı güzelleştirilmiş ama ilk sesondaki amatör hava gitmiş sahte sanat filmi havası gelmiş. mekanlar ilk sezonda daha iyiydi, ikinci sezon covid sebebiyle kırpılmış. tüm sezon annoying ötesi karakterler saçma sapan kararlarıyla, zombiler yetmezmiş gibi kendi aralarındaki meksika açmazlarıyla harcanmış. bölüm süreleri ilk sezona göre arttığı için o çöpflix yapımlarına has filler hissi de tavan yapmış. vs. vs. ikinci sezon soooo bad man..

    ayrıca diziyi övenlerin bilmem kaç tane zombi filmi izledim bu çok orijinal deyip orijinal bulduğu için övmesi daha komedi. ulan resmen senaryosu bile olmayan, tuvalette sıçılmış ikinci sezonu överken zack snyder'in filmlerini niye gömüyorsunuz? army of the dead senaryosu bile olmayan bu saçmalığa kıyasla orijinalliğiyle bir şaheserdir. çok ciddiyim, zack zombi filmi yapmayı biliyor(sadece onu biliyor ama olsun), ilk dawn of the dead'de karakterle bağ kurabildiğin klasik zombi filmlerinin şahlarından birini vermişti şimdi de daha akşın zombi filmlerinden şahlarından birini vermiş işte.

    özetle ekşideki netflix dizi övgülerini ve film yergilerini ciddiye almayın. gerçekler tam tersi övülen netflix dizilerinin hepsi yarrrrrak gibi, yerilen filmlerin hepsi top notch olmasa da gayet giderleri var.
126 entry daha
hesabın var mı? giriş yap