2 entry daha
  • bu film için bir araba arayışı sürmüş gidiyor. bir araba bulmak bu kadar mı zor? şimdiye kadar birçok dönem filmi çekilmiş, arabalar yakılmış, patlatılmış vs. en son aklıma gelecek şey böyle delicesine araba aramaları olurdu. nihayetinde 1930 larda geçiyor film...
    neyse efendim geçenlerde chicago'da bir seçme yapıldı. millet ellerindeki arabayı görücüye çıkardı. seçilmiş bir tanesi heyecanla okudum haberlerini, siyaha boyamışlar hazırlamışlar, 330 atgücüne sahip motoru varmış vs. ama hala göremedim bir adet resmini. filmi tabi ki merakla bekliyorum ancak şu arabanın maharetini de ayrıca bir merak ediyorum.
    son olarak çekimleri nisan'da wisconsin'de başlayacakmış.

    edit:bir nevi cevap bulunmuştur. bir de johnny nin vitesli araba kullanamadığı ortaya çıkmıştır:
    "so why was it so essential that this new film have that exact car?
    "apparently dillinger had quite a few cars, but his favorite car was the hudson terraplane," patton said. so, when universal executives found the terraplane online, they took photos of it to mann and depp. both men agreed that they had to have that car.
    patton agreed to sell the car to the studio -- they didn't want to just rent it -- but he would have the right to buy it back for the exact same price once shooting was finished.
    it will probably come back with a shiny new black paint job and an automatic transmission, since studio officials didn't believe depp can drive a manual shift. "
137 entry daha
hesabın var mı? giriş yap