3 entry daha
  • ne bilim bi grievous'a sifo dyas'ın kanının verilmesi olsun *, bi clieg lars'ın nasıl öldüğü olsun, bi yodanın dookuyu korkudan nasıl donuna işettiği olsun *, efenime söyliyeyim mace'in grievousu coruscantta nasıl astım krizine soktuğu olsun, yüzbaşı dyne ve ekibinin 500 republica'nın altında geonosisliler ve palpatinle karşılaşması olsun... bu gibi konuların ele alınmasını yetkililerden istediğim yeni sw hedesi.

    ha bi de pg 18 ibaresi koyup anakinin ep3'ten 6-7 ay önce cepheden gizlice gelip bir gece ansızın padme amidalayı çok afedersiniz ne biçim..ehemm.. evet..

    onu diyodum; bu ve benzeri konuları beklediğimiz, doymak nedir bilmeyen sw açlığımızı bi nebze olsun bastırmasını umduğumuz yapım.

    gene de lucas'ın ısrarla klon savaşları devrinin suyunun suyunu satmaya çalışmasını anlayamıyorum. bilader elinde ep3 ve ep4 arasında geçen kocaman bi 19 sene var. order 66'dan kurtulup başsız tavuklar gibi koşuşan jediları mı anlatırsın, murkhana ve benzeri gezegenlerde jediların kaçmasına kasten göz yuman vefakar klon komutanlarını mı anlatırsın, yeni elbisesine alışmaya çalışan vader'ı mı anlatırsın, o bar benim bu bar senin absolut'un dibine vuran obiwanı mı anlatırsın, padmenin mezarından tut, rebelların ilk örgütlenmelerini mi anlatırsın... 19 sene var yahu, dile kolay.

    klon savaşları da neymiş.. bana han solo ver sen, landodan falconu kazandığı o sabac oyunundan haber ver.. quinlan kim, sora bulq kim, grievous kim..? dr. evazan'ın tipini kim öyle kaydırmış ondan haber ver sen bana.
331 entry daha
hesabın var mı? giriş yap